Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 40. bölüm final fragmanında Can ve Ayşegül evleniyor!-izle

İlişki Durumu Karışık 40. bölüm final fragmanında Can ve Ayşegül evleniyor!-izle

İlişki Durumu Karışık dizisi için final kararı verildi. Show Tv'de ekrana gelen İlişki Durumu Karışık 40. bölüm final fragmanı yayınlandı. Sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık hakkında tüm merak edilen detaylar haberimizde...

İlişki Durumu Karışık 40. bölüm final fragmanında Can ve Ayşegül evleniyor!-izle

Başrollerini ise Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Aybike Esin Tumluer ve Sezai Altekin gibi isimlerin yer aldığı yapım İlişki Durumu Karışık 40. bölümüyle ekranlara veda edecek. Başlarına gelen onca şeyden sonra Ayşegül ve Can ikilisi yaşamlarını bir ömür boyu birleştirebilecek mi? Can'ın annesi Mediha bu mutluluğu bozabilecek mi? İlişki Durumu Karışık final bölümünde neler olacak? Tüm bu soruların yanıtı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme aldığı İlişki Durumu Karışık yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'de Show TV'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?
Yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık dizisi 27 Nisan Çarşamba günü ekranlara veda ediyor. Baş rollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı dizi reyting kurbanı oldu. Dizinin yayın günü, 20 Nisan tarihinden itibaren cumartesi gününden çarşamba akşamına alındı.Show TV yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden "İlişki Durumu Karışık" dizisini yayından kaldırma kararı aldı.
ÜZÜCÜ HABERİ BERK OKTAY DUYURDU
Dizinin takipçilerine bu üzücü haberi Berk Oktay duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gelecek hafta yayınlanacak 40. bölümüyle final yapacağı haberini verirken, set ekibine oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.
Oyuncular: Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe), Özlem Öçalmaz (Ece)
İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 40. BÖLÜM ÖZETİ
Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Artık yapacakları tek şey nikah gününü beklemektir. Bu sırada Gülendam ve Sıtkı ile İsmail ve Nebahat de evlilik hazırlıklarındadırlar. Hangi gün nerede evleneceklerine karar vermeye çalışırlar. Sonunda her şeyi ayarlayan yine Ayşegül olur. Murat ve Elif ise, yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine ait olduklarını anlamış ama bir türlü ilişkilerinin adını koyamamışlardır. Sevgiye hasret ikilimiz yavaş yavaş duvarlarını yıkarlar.
Etrafındaki herkesin çift olarak mutluluğa yürümesiyle içlenen Mediha’ysa Naci’yi kendisine döndürebilmek için son kozunu oynar ve kazanır. Sonunda o da muradına erecektir. Herkesin hak ettiği ‘mutlu son’ artık gelmiştir. Ayşegül ve Can arasında hiçbir engel kalmamıştır.

Haberin Devamı