Gazete Vatan Logo
Magazin İlahiler eşliğinde nikah!

İlahiler eşliğinde nikah!

Murat Yıldırım, Faslı model İmane Elbani ile önceki akşam dünyaevine girdi. 20 kişilik Faslı ekip nikah sırasında ilahiler okudu.

İlahiler eşliğinde nikah!

Oyuncu Murat Yıldırım, Londra’da tanıştığı Faslı İmane Elbani ile önceki akşam evlendi. 6 yıl evli kaldığı Burçin Terzioğlu’ndan 2014’te boşanan oyuncunun ikinci nikahı Taksim’deki CVK Park Bosphorus Hotel’de oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta Tarkan Alpay, Göksel Gümüşdağ ve Elbani’nin ablası Fadwa Elbani şahitlik yaptı.

20 kişilik Faslı ekibin okuduğu ilahiler eşliğinde kıyılan nikahın ardından Yıldırım “İsimlerimizi söyleyip, mutluluklar diliyorlarmış. İlahiler okudular. Çok güzeldi” diye konuştu. 1 gün önce Fas usulü kına gecesi yaptıklarını anlatan ünlü oyuncu “İlk defa onların kültürüyle karşılaşmış oldum. Çok samimiydi” dedi. Elbani ise, “Türk adetlerini seviyorum. Murat’la evlendiğim için şanslıyım” diye konuştu.

Yıldırım’ın smokini ve Elbani’nin gelinliği Raşid Bağzıbağlı imzalıydı. Elbani, Faslı modacı Nisrine Ezzaki’nin hazırladığı geleneksel gelinliği de gecenin ilerleyen saatlerinde giydi.

Gelin Elbani Fas geleneklerini de uyguladı, nikaha taht üzerinde taşındı.

Haberin Devamı