Gazete Vatan Logo

İkinci el araçta sıfır faiz kampanyası

İkinci el araçta sıfır faiz kampanyası

Otokoç ikinci el araçlarda ekim ayında tüm binek ve ticari Ford araçlar ile BMW ve Mercedes alacaklara aylık sıfır faizli kredi kullanma fırsatı sunuyor.

24 BİN LİRAYA SIFIR FAİZ

Otokoç'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ikinci el araç satışlarında da Türkiye'nin lideri olduğu belirtilen Otokoç, bu sonbaharda herkesi araç sahibi yapmaya hazırlanıyor. İkinci el araç alımında da çeşitli finansman imkanları sağlayan şirket, ekim ayında tüm binek ve ticari Ford araç alacaklara 24 bin liraya kadar 12 ay vade ve aylık sıfır faiz avantajlı kredi kullanma fırsatı veriyor.

LÜKS ARACA UZUN VADE

BMW ve Mercedes almak isteyenlere özel sıfır faiz ve 12 ay vade ile 28 bin liraya kadar kredi kullanabilme seçeneği de sunuluyor.

HEDİYELİ SATIŞ

Açıklamada yer alan bilgilere göre, 17 ve 24 Ekim Cumartesi günleri tüm bayilerinde ikinci el araç tanıtım etkinlikleri düzenleyecek Otokoç, BMW, Ford, Fiat, Mercedes, Alfa Romeo, Volvo, Jeep, Renault ve Nissan gibi birçok farklı marka arasından alım yapacaklara ayrıca "Teknolojik paketi", "Altın Araç koruma Paketi" ya da Avis'ten 5 günlük araç kiralama çeki de hediye edecek..

Haberin Devamı