Gazete Vatan Logo

İçerde 37. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!

İçerde dün akşam izleyenleri yine ekrana kilitledi. Hemen arkasından İçerde 37. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Celal ile Mert'in konuşmaları dikkat çekti. Peki Sarp ve Mert Celal'i alt edip intikamlarını alabilecek mi? İşte İçerde dizisinin yeni bölümünden ipuçları...

İçerde 37. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!

Reytingleri alt üst eden dizi İçerde Pazartesi akşamları izleyenleri ekrana kilitliyor. İçerde'nin 36. son bölümü dün akşam nefesler tutularak izlendi. Arkasından merakla beklenen 37. bölümden ilk sahne yayınlandı. Diziden yeni bir kişinin daha ayrılacağı haberi de izleyenleri şaşırttı. Finali yaklaşan dizide yaşanacaklar haberimizde...

İÇERDE 37. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

İÇERDE 36. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Reyting başarısını tadında bırakmak isteyen yapımın bu haftaki yeni bölümünde yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp Kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

Haberin Devamı

İÇERDE DİZİSİNDE AYRILIK YAŞANDI!

3 hafta sonra final yapacak olan İçerde dizisinin 36. bölümünde bir ayrılık daha yaşandı. İçerde’de Kudret Sönmez Tek’i canlandıran Uğur Yücel diziye veda etti.
İçerde dizisinde geçtiğimiz haftalarda iki önemli oyuncu Bensu Soral ve Mustafa Uğurlu ölerek veda etmişti. Her bölümde büyük sürprizlerin yaşandığı diziye bu hafta da Uğur Yücel veda etti.