Gazete Vatan Logo

İçerde 22. bölümde Mert, Kebapçı Celal'e silah çekiyor!

İçerde 22. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Heyecan kasırgasına kaldığı yerden devam eden İçerde 22. bölümde Mert ailesini bulmak için Kebapçı Celal'e silah doğrultuyor. Sarp ise kendini kumarhanede buluyor. Tüm bunlar yaşanırken Yaşar hapishanede Kebapçı Celal'in adamları tarafından şişleniyor. İçerde 22. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İçerde 22. bölümde Mert, Kebapçı Celal'e silah çekiyor!

Reytinleri alt üst eden İçerde dizisi Pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. İçerde'nin yeni bölümünde Sarp'ın hapisten kolay kurtulması Celal'in aklına şüphe süşürüyor, Mert'e güvenini sorgulayan Celal nasıl bir plan kuracak? Mert'in hayatı tehlike de mi yoksa bu durumdan sıyrılabilecek mi? Tüm gelişmeler İçerde'nin bu akşamki yeni bölümünde olacak.

İÇERDE 22. BÖLÜM FRAGMANI

"İçerde"nin Pazartesi günü ekrana gelecek 22. bölümünde; Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir. Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır. Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur.

İÇERDE 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp, gizli soruşturmacı Gökhan'ı vurmaktan tutuklanır. İçine düştüğü durumdan kurtulabilmesi için Yusuf Müdür'ün yardımına ihtiyacı vardır. Yaşar fırsattan istifade yurt dışına kaçma planları yapar. Eylem ve Mert evdeyken Mert’e esrarengiz bir zarf gelir. Mert tuhaf davranır. Eylem, Mert’in bir işler çevirdiğinden şüphelenir. Mert zarfı gönderen her kimse ailesini tanıyan biri olduğunu anlar. Coşkun’un öldüğünü düşünen Mert bu sırrı başkasının bildiğinden şüphelenir ve peşine düşer. Mert’in Sarp'a olan düşmanlığı devam etmektedir. İki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine aynı anda düşerler.