Gazete Vatan Logo

İçerde 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

İçerde son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Reyting rekortmeni İçerde dizisinin 19. yeni bölümü için sneak peak yayınlandı. İşte İçerde'nin yeni bölümünden bir sahne...

İçerde 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Reytingleri alt üst eden İçerde, dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. İçerde'nin yeni bölümünde Yusuf Müdür Gökhan'ın kendi oğlu olduğunu öğrenince şoke oluyor. Peki İçerde'de bundan sonra olaylar nasıl ilerleyecek?

Ay Yapım'ın üstlendiği İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral yer alıyor. İçerde her Pazartesi saat 20:00'da Kanal D'de yayınlanıyor.

İÇERDE 19. BÖLÜM SNEAK PEAK

İÇERDE 18. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İÇERDE 18. BÖLÜM ÖZETİ

İçerde'nin bu akşamki yeni bölümünde Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı esnada Yusuf Müdür ile ekibi de ortaya çıkar. Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak amacıyla Yusuf onları ifadelerini almak için Organize Şube'ye götürür. Mert ailesi, Sarp Umut, Celal ise öldürmek için Coşkun’u arar. Başına geleceklerin farkında olan Çoşkun köşeye sıkışır ve Yaşar ile birlikte hareket etmeye karar verir. İçerde'nin yeni bölümünde neler olacak?