Gazete Vatan Logo

İbrahim Sadri'den şiir dinletisi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 'Gençlik Sohbetleri' etkinliklerin kapsamında Şair ve Tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri, Şanlıurfa'da gençlerle buluştu.

İbrahim Sadri'den şiir dinletisi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Gençlik Sohbetleri' etkinliği kapsamında Şair ve Tiyatro oyuncusu İbrahim Sadri, gençlerle buluştu.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürleri, İl Müftüsü İhsan Açık ile öğrenciler katıldı. İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba isimli şiir dinletisine gençler yoğun ilgi gösterdi.

Vatanı ve bayrağı için göğsünü düşmanlara karşı geren bir millet olduklarını ifade eden Keşküş, "Çanakkale savaşında Vatanını hainlere karşı korumak için arkasına dönüp bakmadan ölüme koşan Türk evlatları gibi 15 Temmuz gecesi korkmadan, arkalarına bakmadan tankların önüne bedenini seren gençler bu vatanı oluşturuyor. bugün burada memleket sevdasını, bayrak ve vatan aşkını memleketimizin çocuğu güçlü şairimiz İbrahim Sadri ile sohbet ettik" diye konuştu.