Gazete Vatan Logo
Magazin İbo’nun 7 arabasına haciz koydurdum’

İbo’nun 7 arabasına haciz koydurdum’

İşte sanat dünyasını şok edecek liste

Ünlü prodüktör Erol Köse sözleşmesine rağmen başka bir müzik şirketinden albüm çıkaran İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı davayı kazandığını belirterek “İbo’nun 7 tane arabasının üzerinde haciz kararım var. İstesem her an alırım ama şimdilik bekliyorum” dedi


İbrahim Tatlıses ve Erol Köse arasındaki tazminat davası, ünlü prodüktör Köse’nin açıklamalarıyla kavgayı başlatacak. Dün sabah, Kanaltürk’teki 2. Sayfa programına katılan Köse, ünlü türkücüyle arasındaki davadan karar çıktığını belirterek şunları söyledi:

“İbrahim Bey bana bir gün Ebru Yaşar’ı getirdi. Bu kıza albüm yap dedi. ‘Yeşillenirim’ albümünü yaptık. Daha sonra Tatlıses’le Ebru Yaşar’ın araları açıldı. Bunun üzerine Tatlıses hem bana hem de Ebru Yaşar’a dava açtı. Davanın konusu ‘kendisinden habersiz albüm yapmamız’. Ben de sinirlendim. İbrahim Bey’e müzik şirketimle yaptığı sözleşmeyi okudum. Bir baktım benim kontratın süresi bitmeden başka bir şirketten albüm çıkartmış. Bunun üzerine Tatlıses’e dava açtım. Dava yeni sonuçlandı ve kazanan taraf ben oldum. 256 bin dolarlık tazminat kazandım. Para ödenmeyince Tatlıses’in arabaları üzerine haciz kararı çıkarttım. Şu an İbrahim Bey’in 7 tane arabasının üzerinde haciz kararı var. İstediğim an o arabaları alırım. Ama şimdilik almam. Nasıl yapayım.. ‘Abi’ demişim bir kere.. Ayrıca bugün buradaysam Tatlıses’in çok emeği vardır. Sonra icraya gideceğim, kendimi hazırlıyorum. İbrahim Bey’de çok araba ev var, bize de para lazım, hastane açacağım (gülüyor). O haczi yaparım, ertesi gün gider çantasını da taşırım. İş başka arkadaşlık başka.”


İşte Erol Köse'nin "Bu paraları ödemezlerse yakında hepsine hacze gideceğim" dediği sanatçılar.

Mahsun Kırmızıgül 330 bin TL
Cem Yılmaz 313 bin TL
Hande Yener 187 bin TL
Gülşen 113 bin TL
Nihat Doğan 120 bin TL
Nez 130 bin TL
Şafak Sezer 100 bin TL
Ozan Güven 51 bin TL
Kutsi 140 bin TL
Atilla Taş 30 bin TL
Bengü 27 bin TL
Ayna 47 bin TL

Haberin Devamı