Gazete Vatan Logo

Hisarcıklıoğlu ile 5’inci dönem

İlk kez 2001 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanlığı’na seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu, 5. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Hisarcıklıoğlu ile 5’inci dönem

Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ndeki 74. Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle daha TOBB Başkanı oldu. TOBB Başkanlığı’na ilk kez 16 Haziran 2001’de seçilen Hisarcıklıoğlu, 5’inci kez bu görevi yürütecek.

Yeni TOBB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Salih Zeki Murzioğlu (Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Cengiz Günay (Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Davut Çetin (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Oğuzhan Ata Sadıkoğlu (Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı), Selçuk Öztürk (Konya Ticaret Odası Başkanı), Mahmut Özgener (İTO Başkanı), Öztürk Oran (İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı), Ayhan Zeytinoğlu (Kocaeli Sanayi Odası Başkanı), Zeki Kıvanç (Adana Sanayi Odası Başkanı), Ali Kopuz (İstanbul Ticaret Borsası Başkanı), Faik Yavuz (Ankara Ticaret Borsası Başkanı), Özer Matlı (Bursa Ticaret Borsası Başkanı), Engin Yeşil (Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı), Tamer Kıran (Deniz Ticaret Odası Başkanı).”

Haberin Devamı