Gazete Vatan Logo

Herkes gerçek hayatını oynuyor...

Yapımcı-yönetmen Birol Güven, "Pamuk Prens" filmiyle Tamer Karadağlı’nın hayatından kesitleri izleyiciye sunuyor

Herkes gerçek hayatını oynuyor...

Yıllarca "Çocuklar Duymasın" adlı diziyle insanları ekran başına kitleyen Birol Güven, bu defa "Pamuk Prens" filmiyle Tamer Karadağlı'nın çapkınlıkları ve zaaflarını baz alarak, bir oyuncunun hayatını gerçekle kurguyu harmanlayarak anlatıyor...

Filmin en çarpıcı yanı kuşkusuz Güven'in dizi sektörüyle ilgili ironik saptamaları... Dizilerde işlenen klişe senaryolar, sezonlar boyu kendini tekrarlayan yapımlar... İğnelemeler yalnızca sektöre değil, karakterlere de yöneltiliyor. Herkesin aynaya dönüp baktığı ve kendisiyle dalga geçtiği bir film bu. Arada seyirciye de mesajı çakmış oluyor Güven: "Dışarıdan pespembe görünen starların hayatlarında ne dolaplar çevriliyormuş dönüp bakın..." Ayrıca Karadağlı'nın dünyaca ünlü starları taklit ettiği sahneler de akılda kalan kısımlardan. Daha önceleri de TV şovlarından alışkın olduğumuz, Al Pacino, Robert De Niro ve Marlon Brando tiplemeleri doğru bir tercih olmuş. Karadağlı'ya filmde eski eşi Arzu Balkan ve Birol Güven eşlik ediyor.

Hikayeler berberden...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl geniş oyuncu kadrosu ve senaryosuyla epey konuşulan komedi türündeki "Yok Artık!" serisi ikinci filmle yola devam ediyor. İlk filmde bir taksicinin başından geçen absürd hikayeler bu defa bir berber dükkanından çıkıyor.