Gazete Vatan Logo

Her çocuk kolejli olsun

‘Ekonomik fiyatlarla her çocuk kolejli olacak’ sloganıyla yola çıkan Balkaya Okulları, her çocuğu kolejli olmaya davet ediyor.

Her çocuk kolejli olsun

Balkaya Okulları, Özel Balkaya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile başlattığı eğitim yolculuğunu İstanbul Söğütlüçeşme’de açtığı Anasınıfı, ilkokul ve Ortaokul ile güçlendirecek.

‘Ekonomik fiyatlarla her çocuk kolejli olacak’ sloganıyla yola çıkan Balkaya Okulları, 4500 metrekarelik kapalı alana sahip. 2000 metrekare açık ve kapalı sosyal alanlarıyla Balkaya Okulları 1000 öğrenciye hizmet verecek. Okul alanında 42 derslik, konferans salonu, bilişim teknolojileri, fen, bilgisayar, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil becerileri laboratuvarı, kütüphane, yemekhane ve revir bulunuyor.

Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği okulda, öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim anlayışı sunuluyor.

Balkaya Okulları Anasınıfı’nda High Scope ve Montessori eğitim sistemleri karma uygulanıyor.

Tüm dünyada kabul gören eğitim sistemleri High Scope ve Montessori eğitimlerinin temel yapısı üzerine kurulu karma eğitim sistemi uygulayan Balkaya Okulları, anasınıfından itibaren yaratıcılığı geliştiren uluslararası geçerliliği kabul edilmiş metotları uyguluyor.

Haberin Devamı


Öğrenci merkezli eğitim anlayışı…

Deneyimli eğitim kadrosu, psikolojik ve eğitsel rehberlik servisi, drama çalışmaları, portfolyo çalışmaları, bireysel etüt çalışmaları yanı sıra kalıcı hafıza teknikleri ve ana dili ingilizce yabancı öğretmenlerin de bulunduğu kadrosuyla yapılan dil eğitimi ile öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

Her öğrencisini 2 dil bilen bireyler olarak mezun etmeyi hedefleyen Balkaya Okulları’nda 2.dil eğitimi ortaokul seviyesinde başlıyor.

Erken kayıt fırsatı!

Sunduğu ekonomik fiyatlar ile öğrenci velilerinin ilgi odağı olan Balkaya Okulları, erken kayıt avantajları ile özel okul başvuruları bizzat yapılabiliyor. Özel okul başvuru ve kayıt sürecinde Balkaya Okulları’nı tercih edecek olan veliler; Balkayaokullari.com internet sitesinden erken kayıt formu ile Balkaya Okulları’na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar.

Haberin Devamı

Balkaya Okulları ayrıca okullar erken kayıt döneminde öğrencilere akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Kolej kayıtlarında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Balkaya Okulları’nda sizi bekliyor.

Balkaya Okulları; özel okul kayıt, erken kayıt ve başvuru süreçlerinin tamamında sizlerle... Erken kayıt formunu eksiksiz doldurarak eğitim danışmanlarımızın size en kısa sürede ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun hayata bir adım önde başlaması için burs imkanları ve danışmanlık hizmetleriyle desteklenen erken kayıt dönemini kaçırmayın!