Gazete Vatan Logo

Hem ekranda hem yollarda!

Kıraç, yaz mevsimini hareketli geçiriyor. 'Son Nefes'in ardından yeni single’ının hazırlıklarına başlayan başarılı şarkıcı, dizi müzikleri ve konserlerine de devam ediyor.

Hem ekranda hem yollarda!

Kıraç, 'İki Yalancı' ve TMC Film Yapım’ın yeni dizisi 'Meryem'in müziklerini hazırlarken, konserleri ile Türkiye’nin dört bir yanında hayranlarıyla buluşuyor.

Yaptığı dizi müzikleri ile en az şarkıları kadar konuşulan Kıraç, başrollerinde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in rol aldığı 'İki Yalancı' dizisi için çaldığı Cahit Berkay’ın 'Dila Hatun' bestesini, İnstagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Müziklerine imza attığı; başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Serenay Aktaş ve Bestemsu Özdemir’in rol aldığı 'Meryem' dizisi ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Kıraç, Antalya, Sivas ve Edirne’nin ardından, 29 Temmuz’da Mersin Anamur, 5 Ağustos’ta KKTC, 13 Ağustos’ta Kırklareli Vize, 27 Ağustos’ta Kırklareli Pınarhisar ve Eylül ayında Denizli Çivril’de vereceği konserler ile müzikseverlerle buluşacak.