Gazete Vatan Logo

Hayat Bazen Tatlıdır'ın 2. bölüm fragmanında Koray Gözde'nin okulunda!

Hayat Bazen Tatlıdır'ın ilk bölümü heyecanlı olaylara sahne olurken Hayat Bazen Tatlıdır'ın 2. bölümü de büyük olaylarla geliyor. Hayat Bazen Tatlıdır'ın 2. bölümünde Koray Gözde'nin peşini bırakmıyor ve aynı okula kayıt yaptırıyor. Sınıf farklılıkları yaşadığı bu okulda Koray'ın işi hiç de kolay olmayacak...

Hayat Bazen Tatlıdır'ın 2. bölüm fragmanında Koray Gözde'nin okulunda!

Birinci bölümü 16 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelen Hayat Bazen Tatlıdır, ilgiyle izlendi. 2. bölüm fragmanı da heyecanla beklenen Hayat Bazen Tatlıdır'ın fragmanları yayınlandı. Koray ve Gözde arasında yaşanacak gelişmeler ve daha fazlasıyla Hayat Bazen Tatlıdır, bu akşam Star TV'de...
Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın başrolleri paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaristliğini Gani Müjde yaparken, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan oturuyor. Hayat Bazen Tatlıdır Pazar akşamları saat 20:00'de Star TV'de!

HAYAT BAZEN TATLIDIR 2. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT BAZEN TATLIDIR 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYAT BAZEN TATLIDIR KONUSU

İdealist öğretmen Hayat!

Hayat Öğretmen, özel bir Lisede Edebiyat öğretmenliği yapmakta, kız kardeşi Gözde ise aynı okulda öğrenim görmektedir.

Zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı bu okulda eski bir mafya babası olan Cerrah’ın kardeşi Koray’ın, Gözde’ye olan takıntılı aşkı sonucu Hayat’ın işine son verilir.

Hayat, kız kardeşini Koray’dan uzaklaştırmak için İstanbul’un diğer yakasındaki Gedikpaşa Anadolu Lisesi ile anlaşır.

Haberin Devamı

Müdür Şerif Bey’in meslek etiğine uymayan hareketleri ve öğrencilerin haylazlıklarıyla baş edip yeni yerleştiği evinin çatlak ev sahiplerine rağmen huzur bulmaya çalışan Hayat ve kardeşi için zor bir hayat başlayacaktır artık.