Gazete Vatan Logo
Magazin Havasını kiralık Ferrari’yle atmış!

Havasını kiralık Ferrari’yle atmış!

Mankenlikten sahnelere terfi eden Aysu Baceoğlu, geçen ay bir davete son model Ferrari’siyle katılarak hayli sükse yapmıştı

Şarkıcı, bu lüks otomobili sevgilisi Hakan Tankut’un hediye aldığını da ballandıra ballandıra anlatmıştı. Bunun üzerine İstanbul Defterdarlığı, Tankut hakkında inceleme başlattı. Ancak Ferrari’nin Türkiye’deki tek satış temsilcisi Fermas Oto’yla görüşen yetkililer, Tankut’a Ferrari satılmadığını ortaya çıkardı. Ayrıca arabanın 2’nci el olduğu ve kiralandığı anlaşıldı. Tüm bunlara rağmen Baceoğlu "Alacaktık son anda vazgeçtik. Birkaç gün kullandım. Altını vurunca İstanbul trafiğine uygun olmadığını anlayıp iade ettik" diyerek durumu yalanladı. Şarkıcının açıklamalarını inandırıcı bulmayan yakın çevresi ise "Gösteriş için yaptıklarına bak" yorumlarını yapıyor.

İlk vukuatı değil
Hakan Tankut eski aşkı Ece Gürsel’e de Range Rover marka bir cip hediye etmişti. Ancak aracın plakası sahte çıkmıştı. O dönemde yakınları Tankut için "Cip bir arkadaşının. Sadece gösteriş için hediye etmiş gibi yapıyor" diye konuşmuştu.