Gazete Vatan Logo
Magazin Hastaneyi basıp ateş etti

Hastaneyi basıp ateş etti

Arda Turan’ın bar kavgasından sonra elinde silahla Berkay’ın hastane odasına gittiği ve tartışma sırasında silahı ateşlediği ortaya çıktı.

Hastaneyi basıp ateş etti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’ adlı barda yaşanan kavgaya ilişkin Arda Turan hakkında soruşturma başlattı. Berkay’ın eşinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Turan’ın ifadesi alınacak. Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre Turan, Berkay’ı ziyareti sırasında silahını ateşledi. Yetkililer hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan o anları şöyle aktardı:

Arda Turan, Berkay’ın tedavi olacağı kata çıkıyor. Güvenlik ünlü futbolcuyu o kata almak istemiyor. Turan, Berkay’ın bulunduğu yere giriyor ve arbede yaşanıyor. Turan’ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah bir el patlıyor. Namlunun ucu tavana doğru dönük. Kurşun tavana isabet ediyor ve bazı cisimler yere düşüyor. Mermi çekirdeği polisler tarafından Emniyet’e alındı ve inceleme başlatıldı.

İNANIYORSAN SIK DEDİM!

TEVE2’deki 2. sayfa programına konuşan Arda Turan ise kendini söyle savundu: “O hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra bara Berkay girdi.Yanıma gelip ‘Kaptan seninle yarın görüşelim mi’ dedi. ‘Tamam’ dedim. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim, kafayı koydum! Berkay’ın eşiyle aramızda hiç sohbet olmadı.
Hastaneye silahla gittim. Berkay’a ‘Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık’ dedim. Hastanede ‘bir yanlış anlaşılma olmuş’ dedik. Eşiyle ve Berkay’la sarıldık, helalleşerek ayrıldık. ”
REKLAM YAPIYOR İMASI
Arda Turan’ın 8.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan o sabah Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin ile telefonda konuştuklarını anlattı. Doğan’ın “Özlem mesaj attı. ‘Konuşmamız lazım’ dedi. Bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım. ‘Bana bu olayı kocam anlatır’ dedim. Özlem’e sorar mısınız, kitabı ne zaman çıkıyor?” diyerek reklam imasında bulunması şaşkınlık yarattı. Doğan sosyal medyadan yaptığı açıklamada da şunları söyledi: ”İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne saçmalık varsa önüme sunuldu. Sabrım birçok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim.”
Ameliyat oldu
Burnunda çoklu kırık olduğu tespit edilen Berkay’ın ameliyatı 2 saat sürdü. Doçent Dr. Erdem Güven “Burnu yana doğru kaydıracak çoklu kırıklar vardı. Ameliyat iyi geçti”dedi.

Haberin Devamı