Gazete Vatan Logo
Magazin Hasan Gürol'dan "Sen Hayatsın"

Hasan Gürol'dan "Sen Hayatsın"

Hasan Gürol'dan "Sen Hayatsın"

Alternatif Pop müziğin yeni ve başarılı ismi Hasan Gürol, çeşitli soundları harmanlayıp hazırladığı Sen Hayatsın adlı 5 şarkılık çalışmasını geçtiğimiz aylarda müzikseverlere sundu. Albüm olumlamalar ve farkındalık üzerine olup, hayatı ve dünyayı anlamaya yönelik şarkılardan oluşuyor.

Uzun bir süredir beste çalışmalarını sürdüren sanatçı, bir yıldır üzerinde çalıştığı ve albüm kapağından, şarkılara kadar özenle hazırladığı Sen Hayatsın adlı albümü, dijital olarak ilk kez iTunes’ta yayınlandı ve Sekiz Müzik Yapım etiketi ile müzik marketlerdeki yerini aldı.

Ben Benim adlı çıkış şarkısına geçtiğimiz aylarda klip çeken başarılı sanatçı İnsan Olmak temasını ve toplumsal sorunlara dikkat çekti. Başarılı yönetmen Teoman Topçu ile çekilen Klip müzik kanallarındaki ve dijital platformlardaki yerini aldı.

Söz ve Müziği Kendisine ait olan ve albümde yer alan "Sen Hayatsın" şarkısı ile Muhammet Başaran yönetmenliğinde 2.kez kamera karşınına geçen, başarılı sanatçı yeni klibini müzikseverlerle buluşturdu.

Haberin Devamı