Gazete Vatan Logo
Magazin Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 10. bölüm fragmanı yayınlanan Hanım Köylü'de sürpriz olaylar yaşanıyor. Hanım Köylü son yayınlanan 10. bölüm fragmanı ve ayrıntılarla haberimizde yer alıyor...

Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin rol aldığı dizi Hanım Köylü yoluna dolu dizgin devam ediyor. Hanım Köylü dizisinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Beğeniyle takip edilen dizi Hanım Köylü her Pazartesi saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

HANIM KÖYLÜ 10. BÖLÜM FRAGMANI

Koptagel’in köye gelen minibüsü ve İsmaillerden dayak yemesi köyde bir anda olay olur. Koptagel İsmailleri yargılatmak için elinden geleni yaparken Fikri bu fikre şiddetle karşı çıkar. Fikri’nin İsmailleri savunması herkesi şaşırtır. Öte yandan kadınlar meclisi köyün kurallarını alt üst eden Koptagel’in de yargılanmasını istenmektedir. Bu yargılanma olayından kurtulmaya çalışan Koptagel Köyün kadınlarını minibüse ikna etmek için Ferit’le birlikte bir gezi ayarlarlar.

Ferit, bu gezi için İlkgün’den yardım ister. Bu İlkgün ve Ferit’in daha da yakınlaşmasını sağlar. İlkgün, babasının da izniyle köyde bir organizasyon başlatır. Köyün kadınlarını minibüse bindirip gezmeye götüreceklerdir. Köyün muhtarı bu gezintiye kesinlikle karşı çıkmaktadır. Muhtarın karşı çıkmasına karşın Koptagel ve Ferit kadınları gizlice gezmeye götürür.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hanım Köylü'DE Ferit, İlkgün’ün yanında yakaladığı Bengisu’yu sonunda İstanbul’a göndermeyi başarır. Ancak Ferit Bengisu’yu köyden uzaklaştırmak için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalır. Bunu öğrenen İlkgün ise Ferit’e karşı tavır alır.

HANIM KÖYLÜ 9. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ferit haklılığını İlkgün’e anlatmak için bir zaman yaratmaya çalışırken karavana Cüneyt’i görmeye gelen Songün’den babasının ve Erol’un evde olmadığını öğrenir. Bunu fırsat bilerek eve İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır. Düzgün ile Fikri’nin arası ramazan münasebetiyle düzelmiştir. Ancak Fikri’nin köydeki İsmaillere olan yakınlığı, Düzgün’le arasının tekrar bozulmasına neden olur.

Öte yandan Koptagel köyde paylaşılamaz pozisyondadır. Bir yandan Düzgün kızını Koptagel’e vermeyi planlarken bir yandan da Döne sürekli Koptagel’in peşindedir.

Haberin Devamı