Gazete Vatan Logo

Halı yıkarken başına saplanan mermiyle yaşayacak

Konya’da sokak çeşmesinde halı yıkayan annesine yardım ederken yere düşen Osman G.’nin (9) bir gün sonra götürüldüğü hastanede başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı.

Halı yıkarken başına saplanan mermiyle yaşayacak

Olay, 8 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Kadınhanı ilçesi Tepebaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İlkokul 4’üncü sınıf öğrencisi Osman G. evlerinin yakınındaki sokak çeşmesinde halı yıkayan annesi Bayramiye Gündüz’e yardım etmeye başladı. Bir süre sonra yorulan Gündüz, oturdu. Ancak bu sırada Osman Gündüz, aniden yere yığıldı. Bayramiye G., baygınlık geçirdiğini düşündüğü oğlunu dinlenmesi için eve götürdü.

Osman G., sabaha karşı kusmaya başladı. Bunun üzerine ailesi Osman’ı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürdü. 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan Osman G.’nin çenesindeki mermi çekirdeği sağlığı acısından şu an için çıkartılmadı. Gündüz’ün bir süre çenesindeki mermi ile yaşamını sürdüreceği belirtildi. Şüphelilerin bulunup cezalandırılmasını isteyen Bayram G., “Şüpheliler her kimse, bulunmasını istiyorum. Gereken cezayı çeksinler. Evlat acısı çok kötü bir şey. Allah kimsenin başına vermesin. 4-5 gün öldüm öldüm dirildim. Yapan kişiler bulunsun. Ellerini kollarını sallayıp gezemesinler. Benim çocuğumun başına geldi, diğer çocukların başına gelmesin” dedi.

Haberin Devamı