İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı!
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Bakanlığın merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan uzman yardımcısı kadrolarına sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete ve Bakanlığın sitesinde yayımlandı. Başvurular; 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, AFAD’a KPSS’den en az 70 puanla Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? AFAD alımları başladı mı? İşte AFAD memur alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar Üç bakanlık açıkladı. Personel alımı yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesine 555 sözleşmeli personel alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel, İçişleri Bakanlığı ise 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. İşte başvuru tarihi ve şartları...
2.12.2022 Personel Alımı
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı'na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı'na personel alınacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! İçişleri Bakanlığı 15 uzman yardımcısı ve 10 dernekler denetçi yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 26 Kasım'da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.11.2021 Personel Alımı
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı personel alımı başvuru şartları nedir?
KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı personel alımı başvuru şartları nedir? 2020’nin ilk günlerinde Kamu kurumları KPSS şartlı ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapacağını duyurdu. JGK tarafından 60 KPSS puanı ile 94 personel alımı yapılacak olup adayların ilgili ilana 5 Ocak 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekmekte. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanda ise 24 sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek olup adayların 15 ile 27 Ocak 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. İşte KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı yüzlerce personel alım başvuru şartları…
4.01.2020 Eğitim
Son dakika! İçişleri ve Sağlık Bakanlığı 229 uzman yardımcısı alacak
Son dakika! İçişleri ve Sağlık Bakanlığı 229 uzman yardımcısı alacak İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı toplam 229 uzman yardımcısı istihdam edecek. Başvuru tarihleri ne zaman? Kimler başvurabiliyor?
24.12.2019 Personel Alımı
Meclis'te kabul edildi: 10 yıl görev yapan alacak...
Meclis'te kabul edildi: 10 yıl görev yapan alacak... Meclis'te iki kanunda düzenleme yapıldı. Gümrük Kanunu değişti. Kanunla, ithalatının yasaklandığı tespiti halinde, varsa eşyanın fark gümrük vergilerinin alınmasının yanı sıra gümrüklenmiş değerinin 4 katı idari para cezası uygulanacak. Öte yandan ateşli silah taşınması ile ilgili de düzenleme yapıldı. Memurların silah alımı ile ilgili kurallar belirlendi.
25.10.2019 Ekonomi
Çok sayıda memur alımı yapılacak
Çok sayıda memur alımı yapılacak Polis Akademisi Başkanlığı 2 bin komiser yardımcısı alacağını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğü de yetiştirilmek üzere 500 kadın özel harekat polisi alacağını duyurdu. Lise mezunları da başvurabilecek.
22.09.2019 Gündem
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti...
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti... Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 9 bakanlığın teşkilat yapılanmasındaki Hukuk Müşavirlikleri kaldırılarak Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlükleri kuruldu. Ulaştırma türlerinde meydana gelen belirgin bir etkiye sahip kaza veya olayları araştırmak ve incelemek üzere "Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığı" kurulacak. Söz konusu başkanlık bünyesinde oluşturulacak 7 kişilik "Değerlendirme Heyeti" kara, hava ve deniz ulaşımındaki önemli kaza veya olayları mercek altına alacak.
10.01.2019 Ekonomi
"Kandil Operasyonu'yla PKK denilen böcek yuvasını tarihe  gömeceğiz"
"Kandil Operasyonu'yla PKK denilen böcek yuvasını tarihe gömeceğiz" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Fırat Kalkanı'yla DEAŞ'a, Afrin Operasyonu'yla PYD'ye gerekli dersi verdik. İnşallah şimdi de Kandil Operasyonu'yla PKK denilen böcek yuvasını da tarihe gömeceğiz, hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
13.06.2018 Gündem
Kamu personel alımı hangi tarihte başlayacak? Hangi branşlara memur alınacak
Kamu personel alımı hangi tarihte başlayacak? Hangi branşlara memur alınacak Kamu personel alımı için geri sayım sürüyor. Çeşitli kurumlar yıl tamamlanana kadar yaklaşık 30 bin geçici memur istihdam edecek. Kamu kurumları memur alımı için üst üste duyurular yayınlamaya devam ediyorlar. İşte kamu personel alımına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Kamuya 40 bin memur alınacak
Kamuya 40 bin memur alınacak FETÖ terör örgütü mensuplarının uzaklaştırılması sonrası birçok kurum yeni memur alımı için ilana çıktı. KPSS yanında sözlü mülakat da yapılacak. En çok alım eğitim ve poliste.....
13.08.2016 Ekonomi
Ehliyet ve pasaport artık emniyetten alınmayacak!
Ehliyet ve pasaport artık emniyetten alınmayacak! Jandarma'yı İçişleri Bakanlığı'na bağlayacak paket mecliste.
29.09.2021 Gündem
Özel güvenlikçi sayısı, polis sayısını geçti
Özel güvenlikçi sayısı, polis sayısını geçti İçişleri Bakanlığı, AB standartlarında hizmet için 2010 yılına kadar polis sayısını 240 bine ulaştırmayı hedefliyor
3.10.2008 Ekonomi