İşçi

İşçi

Son dakika işçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.799 işçi haberi bulunmuştur. Tüm işçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
17.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için otokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
Bakan Işıkhan duyurdu! 181 bin 264 kişi istihdam edilecek
Bakan Işıkhan duyurdu! 181 bin 264 kişi istihdam edilecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “2 bin 374 farklı meslekte 181 bin 264 kişiyi istihdam etmek üzerine işçi talebi oluşturuldu. İş arıyorum diyen İŞKUR’a gelsin” dedi.
15.05.2024 Çalışma Hayatı
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikasında kadın işçilerin soyunma kabininde kamera bulundu. İşçilerin ifadesi üzerine fabrikanın güvenlik amiri gözaltına alındı.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Milyonluk vurgun yaptı, İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi oldu
Milyonluk vurgun yaptı, İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi oldu Bursa'da telefonla ulaştığı yaşlı kişileri, isimlerinin terör örgütüne yapılan operasyonda geçtiği yalanıyla korkutup 1,7 milyon liralık vurgun yapan sahte polis gerçek polisler tarafından tarlada mevsimlik işçi kılığında yakalandı.
15.05.2024 Gündem
EYT kalifiye işçi sorununu ortaya çıkardı! Bir an önce önlem alınması gerek
EYT kalifiye işçi sorununu ortaya çıkardı! Bir an önce önlem alınması gerek Emeklilik vakti gelen aktif iş hayatına devam eden vatandaşların emekliye ayrılmasının ardında iş kolunda ara eleman ve istihdam krizi ortaya çıktı. EYT’nin iş yaşamında bazı aksaklıkları meydana getirdiğini aktaran uzmanlar önlem alınmazsa bu durumun üretime ve iş kolunda bozulmalar yaratabileceğini dile getirdi.
11.05.2024 Çalışma Hayatı
Bin 500 liraya çalıştıracak günübirlik işçi bulamıyor
Bin 500 liraya çalıştıracak günübirlik işçi bulamıyor Kahramanmaraş’ta yaşayan 67 yaşındaki Mustafa Uludağ, bahçelerinde bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak işçi bulamamaktan dert yanarak, işleri kendisinin yapmaya çalıştığını söyledi.
9.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi.
7.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024 Gündem
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 İBB çalışanından ikisi adli kontrol serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.
5.05.2024 Gündem
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı
5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümü sonrası 4 gözaltı kararı 5 yaşındaki Edanur Gezer'in çukura düşerek ölümünde İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi 1'i mühendis toplam 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
4.05.2024 Gündem
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda iki işçiye daha ulaşıldığını duyurdu.
4.05.2024 Gündem
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İzmir'de bir şirketteki grev kararının, Türk çalışanların işine son verilip yerlerine yabancı işçilerin istihdam edilmesi nedeniyle alındığı iddiasını yalanladı.
3.05.2024 Gündem
Saraçhane olayında yeni gelişme! Polise damacanayla saldıran kadına gözaltı
Saraçhane olayında yeni gelişme! Polise damacanayla saldıran kadına gözaltı İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Saraçhane’de tedbir alan polis memurlarına saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 29 kişi arasında damacana ile polise vurduğu belirlenen Ayşe Beliz İ.'nin de olduğu öğrenildi.
3.05.2024 Gündem
Kıdem tazminatına reform geliyor! Hem işçi hem işveren için garanti olacak: Sektörün tamamına yayılıyor
Kıdem tazminatına reform geliyor! Hem işçi hem işveren için garanti olacak: Sektörün tamamına yayılıyor Çalışma hayatının en önemli konularında biri olan kıdem tazminatının ödenmesinde değişiklik yapılması yeniden gündeme geldi. Yapılacak değişikliği değerlendiren sektör temsilcileri hem işveren hem de işçi açısından avantajlarından bahsederken, sadece yüzde 15’lik bir işçi kesiminin yararlandığı kıdem tazminatının tabana yayılacağını vurguluyor.
3.05.2024 Çalışma Hayatı
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok' İstanbul'da Taksim esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında Taksim’e çıkan yollar kapatıldı. İstiklal Caddesi’nde 16 yıldır esnaflık yapan Emre Öztürk, “Bizim için işçi bayramı yok, biz çalışıyoruz" dedi.
1.05.2024 Gündem
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı!
Bozdoğan Kemeri trafiğe açıldı! İstanbul'un Saraçhane Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri tarafından çevresi kapatılan Bozdoğan Kemeri araç ve yaya trafiğine açıldığı duyuruldu.
2 Mayıs Perşembe günü okullar tatil mi 2024, 2 Mayıs’ta okullar var mı? 1 Mayıs işçi bayramından sonraki gün 2 Mayıs okullar tatil mi?
2 Mayıs Perşembe günü okullar tatil mi 2024, 2 Mayıs’ta okullar var mı? 1 Mayıs işçi bayramından sonraki gün 2 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bugün ilk ve orta dereceli eğitim kurumları tatil ilan edildi. İşçi bayramından sonraki gün olan 2 Mayıs’ta okulların yine tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Öğrenciler arama motorlarına yönelerek "2 Mayıs'ta okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor.Peki, 2 Mayıs Perşembe günü okul var mı? 2 Mayıs resmi tatil mi?
1.05.2024 Gündem
Güvenlik önlemi almadan boya yaptılar
Güvenlik önlemi almadan boya yaptılar Adana'nın Kozan ilçesinde bir binada tadilat için kurulan iskeleden hiçbir güvenlik önlemi almadan sarkarak boya yapan işçiler, görenleri korkuttu.
1.05.2024 Adana
Adana'da güvenlik önlemi almadan boya yaptılar
Adana'da güvenlik önlemi almadan boya yaptılar Adana'nın Kozan ilçesinde bir binada tadilat için kurulan iskeleden hiçbir güvenlik önlemi almadan sarkarak boya yapan işçiler, görenleri korkuttu.
1.05.2024 Adana
Metrobüs ne zaman çalışmaya başlayacak? 1 Mayıs Metrobüs seferleri ne zaman başlayacak?
Metrobüs ne zaman çalışmaya başlayacak? 1 Mayıs Metrobüs seferleri ne zaman başlayacak? 1 Mayıs metrobüs seferleri tekrar ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı olması nedeniyle toplu taşıma araçlarına kısıtlama getirilmişti. Zincirlikuyu, Çağlayan, Mecidiyeköy metrobüs duraklarının kapatılmasına karar verilmişti. Pek çok vatandaş, İETT'nin daha önceden duyurduğu metro, metrobüs istasyonlarının kapalı olacağı bilgisini araştırmaya başladı. Peki metrobüs seferleri başladı mı? 1 Mayıs metrobüs çalışıyor mu?
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.