Gazete Vatan Logo
Futbol Müthiş takas

Müthiş takas

Galatasaray ve Beşiktaş arasında başlayan transfer görüşmeleri gündeme bomba gibi düşecek... Yabancı transferinde istediği hedeflere bir türlü ulaşamayan Galatasaray yönetiminin, Beşiktaşlı Matteo Ferrari'ye talip olduğu ortaya çıktı. Cimbom'un İtalyan stopere karşılık Servet Çetin'i Siyah-Beyazlılar'a önerdiği belirlendi.


SEZGİN ÖNERDİ

Geçtiğimiz gün Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in teknik direktör Rijkaard'la yaptığı görüşmede bu takasın gündeme geldiği öğrenildi. Sezgin'in önerisine çok sıcak bakan Hollandalı teknik adamın, "Ferrari çok kaliteli bir futbolcu. Neill ile iyi ikili olurlar" sözüyle transferin düğmesine basıldığı gelen haberler arasında.


İKİ TAKIMIN DA İŞİNE GELİYOR

Galatasaray yönetiminin ardından Beşiktaş'la temasa geçtiği ve teklifini sunduğu ifade edildi. Kulüplere yakın çevrelerden alınan bilgilere göre bu takasın gerçekleşme ihtimali oldukça fazla. Beşiktaş cephesine bakıldığında, yönetim yabancı kontenjanını boşaltmak istiyor. Teknik direktör Schuster' de Ferrari'ye sıcak bakmıyor. Alman hoca, Ferrari'yi Vikingur maçında kadroya almayarak tavrını da net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Ayrıca Servet'in transferi Beşiktaş defansına da güç katacak. Galatasaray cephesinde de durum farklı değil. Rijkaard'ın yıldızı Servet'le bir türlü barışmıyor. Ayrıca yönetimin yabancı stoper araması da transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Haberin Devamı