Gazete Vatan Logo
Magazin Güzel Köylü 49.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Güzel Köylü 49.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Güzel Köylü 49.bölümüyle ekranlara geliyor. Güzel Köylü'nün yeni bölümünde neler yaşanacak! Yeni bölümde izleyiciyi ne gibi süprizler bekliyor! Güzel Köylü 49.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Star Tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Güzel Köylü 49.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Güzel Köylü'nün yeni bölümünde Güzelköyde neler yaşanacak! Cemal ve Gül'ü ne gibi süprizler bekliyor! Güzel Köylü 49.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Güzel Köylü son bölüm özeti

Nihal yaptırdığı DNA testinin sonuçlarından dolayı perişan bir haldedir. Gül ve Cemal Nihal'i teselli ederler. Bu konuyu kapatmasını isterler ancak Nihal kendisinin evlatlık olduğunu düşünerek araştırmaya devam etmeye karar verir. Bu konuda da Niyazi'den yardım ister.

Hüsnü ve Yusuf baba olacakları haberini aldıktan sonra köyde lokma yapıp dağıtmaya karar verirler. Ancak bu iki ailenin lokma yapma işi bir yarışmaya dönüşür. Bu yarışta Gül'ün müthiş bir önerisi vardır. Meydanda pankek yapacaktır. Dudu, Gül'ün bu fikrine karşı çıksa da Gül kafasına koyduğunu yapar.

Güzel Köylü 49.bölüm fragmanı izle