Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları yapılırken dikkat edilen noktalar!

Günlük burç yorumları sayesinde bir çok insan günlük enerjilerini öğrenebiliyorlar. Daha önceleri gazete ve dergiler üzerinden yayınlanan günlük burç yorumları günümüzde artık internet üzerinden de kolaylıkla öğrenilebiliyor. Burç yorumlarına ait daha fazla bilgi yazımızda yer almaktadır.

Günlük burç yorumları yapılırken dikkat edilen noktalar!

Günümüzde kabul edilip, kullanılan burçlar aşağıdaki gibidir. 12 adet burç bulunmaktadır.

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu : 21 Nisan – 20 Mayıs

İkizler Burcu : 21 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu : 22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Terazi Burcu : 23 Eylül – 23 Ekim

Akrep Burcu : 24 Ekim – 22 Kasım

Yay Burcu : 23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu : 21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu : 19 Şubat – 20 Mart

Bu burçların her birinin kendine ait farklı özellikleri olduğuna inanılmaktadır. Günümüzde en çok merak edilen konuların başında gelen burçlar ve burç yorumları hakkında sizler için bu yazımızda detaylı bilgileri vermiş bulunmaktayız. Yazımızın devamını okuyarak bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Burçlar; güneşin gökyüzünde yapmış olduğu 12 hareketine ayrı ayrı olarak verilmiş olan isimlerdir. Güneşin gökyüzünde yapmış olduğu hareketlerden her biri bir burca denk gelmektedir. Burçların ortaya çıkış hikayesi de tam olarak böyledir. Çok eski zamanlarda yaşayan insanlar güneşin hareketlerini belirlemişler ve bu hareketlere ayrı ayrı isimler vermişlerdir. Birbirinden habersiz olan iki kabilenin bir şekilde karşılaşması ile iki kabilenin de güneş üzerindeki hareketleri aynı tespit etmiş olduğunu fark etmişlerdir. Burçlar böylelikle geçerlilik kazanmıştır ve kabul edilmiştir.

Haberin Devamı

Günümüzde halen daha geçerli olarak kullanılan burçları sizler için yukarda vermiştik. Doğum gününüz ve ayınızın denk geldiği burç sizin burcunuzdur. Burçların insanların karakterleri ile bağlantılı olduğuna inanılmaktadır. Örneğin balık burcu insanlarının çok duygusal insanlar olduğu söylenmektedir. Kimileri için bu doğru olsa da her zaman her balık burcu insanı için doğru değildir. Diğer bir örnek ise ikizler burcu insanının çok kararsız ve değişken huylu olduğudur. Bu da aynı şekilde her ikizler burcu için görülen bir özellik değildir.

Haberin Devamı

Günümüzde burçlara duyulan merak ve bu merakın giderilmesi ile ilgili birçok araştırma yapılmıştır. Burç yorumları hayatımızın her alanında karşımıza çıkabilecek bir konudur. İnternet üzerinde veya okuduğumuz gazete ve dergilerde mutlaka bir astroloji sayfasına rastlarız. Burçlara ait; günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık olarak burç yorumlarını bulabilmek mümkündür. Astroloji alanında araştırma ve yorum yapan kişilere astrolog adı verilmektedir. Astrologlara ait burç yorumlarına internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun yanında bahsetmiş olduğumuz gibi burç yorumlarına ulaşabileceğiniz dergi, kitap ve gazetelerde bulunmaktadır. İnternet üzerinde burcunuza ait yorumları okumak için arama motoruna burcunuzun adını yazıp öğrenmek istediğiniz zaman dilimini de yazarak aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz. Burç yorumları hakkında karşınıza binlerce sonuç çıkacaktır. Burç yorumları, rüya tabirleri ve kahve falları günümüzde en çok merak edilen şeylerden 3 tanesidir.