Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları ve burç yorumları hakkında bilinmesi gerekenler!

Burç yorumları ile ilgili yapılan pek çok çalışma vardır. Burç yorumcularına astrolog adı verilerek burç yorum kitapları ortaya çıkmıştır. Ayrıca güncel olarak burç yorumlarını internet üzerinden ve ya gazetelerden takip edebilirsiniz.

Günlük burç yorumları ve burç yorumları hakkında bilinmesi gerekenler!

Son zamanlarda her kesimden büyük bir ilgi ve dikkatini çeken konu burçlardır. Burçların hayatımızda kazandığı önem çok büyüktür. Kişilik belirlenmesinde, bizlerin çizdiği bu yol haritası üzerinde sahip olduğumuz burçların etkisi vardır. Vatandaşların hızlıca akıp geçen bu hayatta sahip oldukları burçlar sayesinde bir yere gelebilirler. Bu nedenle burçların oluşumuna dikkat çekmek gerekir. Binlerce yıl öncesinden bu yana var olan burçların ortaya çıkışı aslında ilgi çekicidir. Çünkü yapılan gök bilimi hakkında araştırmalar sonucunda burçların varlığı ortaya konmuştur. Bu nedenle gerçekleştirilen burç yorumları ve de buna bağlı olarak yapılan birtakım çalışmalar vardır. Burç yorumları da kişilerin doğum tarihinden itibaren onların nasıl karakter özellikleri olduğu hakkında bizlere bilgi verir. Bu şekilde yapılmakta olan burç yorumları oldukça önemlidir. Bizlerin doğduğu günle kesişen ayın gök biliminde bir anlamı olduğuna inanılır. Gökyüzünde güneş etrafında hareket eden on iki cisim ve bunların her biri de bir yıl içerisinde olan ayları temsil etmektedir. Bu şekilde her burcun kendine özel bir gök cimi ve de burcu olduğu söylenir. Aynı zamanda burçlar hakkında yapılan burç uyumları da vatandaşların ilgisini çekmektedir. İnsanların sürekli olarak birbirleriyle iletişim halinde olmasından sonra bizler burç uyumlarını da merak etmişizdir. Aramızda çıkabilecek olan anlaşmazlıklar sonucunda bazı burçların özellikleriyle diğer burçların özellikleri zıt olabilir. Bu nedenle kişiler arası uyumsuzluk problemi ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

Yıllardır aynı şekilde bilinen burç tarihleri ve de burçların son zamanlarda bir değişiklik olduğu ortaya çıkmıştır. Bizler de sizinle şimdi bu değişiklik hakkında bilgi verelim. Aşağıda bulunan tablo üzerinden yeni burç tarihlerini öğrenebilirsiniz. İsim olarak hepsi aynı kalsa da yılancı burcu olarak yeni burç takvimine katılmıştır. Bu karar en son olarak NASA kurumundan gelmiştir. En güncel burç tarihleri ve de yeni burç takvimine aşağıda ulaşabilirsiniz. Bazı günler halen daha çakışmaktadır. Ancak doğduğunuz günlerin artık yeni burcu işaret oluyor olması da mümkündür. Yapılan araştırma sonucunu bu tabloyu göstermektedir. Ama tabi bu yeni burç takvimine uyup uymamak inanıp inanmak sizlerin vereceği karardır.

Haberin Devamı

Oğlak Burcu: 20 Ocak-16 Şubat

Kova Burcu: 16 Şubat-11 Mart

Balık Burcu : 11 Mart-18 Nisan

Koç Burcu: 18 Nisan-13 Mayıs

Boğa Burcu: 13 Mayıs-21 Haziran

İkizler Burcu: 21 Haziran-20 Temmuz

Yengeç Burcu: 20 Temmuz-10 Ağustos

Aslan Burcu: 10 Ağustos-16 Eylül

Başak Burcu: 16 Eylül-30 Ekim

Terazi Burcu: 30 Ekim-23 Kasım

Akrep Burcu: 23 Kasım-29 Kasım

Yay Burcu: 17 Aralık-20 Ocak

Yılancı Burcu: 30 Kasım- 17 Aralık