Gazete Vatan Logo

Günlük burç yorumları nelere göre yapılmaktadır?

Burç yorumları sayesinde siz de gününüz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yani burç yorumları sayesinde günlük enerjiniz takip edilmektedir. Burç yorumları kişilerin doğum günlerinden yardım alarak yapılır.

Günlük burç yorumları nelere göre yapılmaktadır?

Çok sayıda insanın takip ettiği aslında daha çok kadınların ilgilendiği gibi görünse de son zamanlar da erkeklerinde büyük ilgi gösterdiği burç yorumları günden güne daha da yaygın hale gelen bir konu olmaya başlamıştır. Her bireyin sahip olmuş olduğu burçların belirli bir yorumu vardır. Bu yorumlar sonucunda kişiler bazı bilgiler alır. Aldıkları bu bilgiler de genel olarak gelecek aşk, para ve gündelik hayatlardır. Burçlar çok eski yıllarda yapılan araştırmaların ortak sonuçlar elde edilmesi ile yapılmıştır. Gökyüzü ve gök cisimleri hakkında araştırmalar yapılarak bunların burç yorumları ile bir ilgisinin olduğu ortaya koyulan teorilerin var olduğunu kanıtlamıştır. Bu nedenle burç yorumlarına inanan çok sayıda vatandaş ortaya çıkmıştır. Burç yorumları gündelik gazeteler de dergiler de yer alır. Ancak sizler günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız burç yorumları uygulamalarını akıllı cep telefonlarınıza indirerek bu ekrandan burç yorumunuzu öğrenebilirsiniz. Üstelik bunun için sürekli olarak artık internete girerek burç yorumu okumanıza da gerek kalmamış olur. Bu nedenle burç yorumunuzu okumak için sizler bu sistemi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Burç yorumları hakkında karşınıza çıkan bilgilerin tamamı astrologlar tarafından yapılmaktadır. Burç yorumu yapan kişilere de astrolog denildiği için astronomi bilimi ile burç bilimi iç içedir. Gökyüzünde bulunan on iki tane gök cisimlerinin her biri bir burçlar ile eşleştirilmiştir. Burçların yorumları da bu gök cisimlerinin güneş ile olan hareketi birbirlerine yakınlaşıp uzaklaşması ile ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle gök cisimlerinin hareketi sonucunda burç yorumları meydana gelir.

Haberin Devamı

Burçlar on iki tanedir ve her biri kendi içerisinde belirli özelliklere ayrılır. Karakteristik özelliklerin yer aldığı burç yorumları da vardır. Doğmuş olunan ay ve gün sonucunda hangi burca sahip olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Her ayın belirli tarihinde gök cisimlerinin günlük döngüsü ve hareketi olarak burçlar oluşur. Aşağıda da sizler için düzenlenen burç yorumlarının tarihlerine ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

22 Ocak -19 Şubat ayları arası = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart ayları arası = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan ayları arası = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs ayları arası = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran ayları arası = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz ayları arası =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos ayları arası =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül ayları arası = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim ayları arası = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım ayları arası = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık ayları arası =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak ayları arası = Oğlak Burcu

İşte sizler de hangi tarihte doğduysanız o tarih aralığında ki burca sahip oluyorsunuz. Bu şekilde burç yorumlarınızı da kolaylıkla takip edebilirsiniz.