Geriye tam yol!

Gördüklerime inanamadım. Bu ilkelliği ve çaresizliği bir kamu kuruluşuna yakıştıramadım

Haberin Devamı

Gördüklerime inanamadım. Bu ilkelliği ve çaresizliği bir kamu kuruluşuna yakıştıramadım.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Bardakoğlu açık fikirli bir din adamı. Onun saygınlığı zarar görürse bundan sadece dini istismar eden karanlık düşünceli çevreler ve örgütler yararlanır.

Diyanet’in açtığı ‘Aile Danışmanlık Büroları’na müdahale edilmediği takdirde korkulan olacaktır. Ya bu bürolar hukuk ve psikoloji konularında uzmanlarla takviye edilmeli veya kapatılmalıdır.

Prof. Ali Bardakoğlu “kadın hakları ihlâlleri, şiddet, töre ve namus cinayetleri konusunda halkı aydınlatmak” amacıyla iki yıl önce açtıkları bu büroların sayısını 20’ye çıkaracaklarını söylüyor.

Çünkü ona hizmetin büyük ilgi gördüğü anlatılmış.

Oysa NTV’nin yaptığı çalışma, kendisine doğru bilgiler aktarılmadığını gösteriyor. Okusun ve kendisi karar versin:

Eşinden, kaynanasından şiddet gören, boşanmak isteyen ve daha birçok farklı sorun yansıtan kadınlara Diyanet’in danışmanları hep aynı reçeteyi öneriyor.

“21 akşam ara vermeden 100 tane Nas, 100 kere Felak okuyorsun bir bardak suya duayla birlikte ‘Ya Rabbim, beni kurtar’ diye.. Sonra bunu eşinize, çoluğunuza, çocuğunuza, herkesin su kabına döküyorsunuz, içiriyorsunuz.”

Başbakan’ın hakimlere “ulemaya danışın” tavsiyesi yaptığı, Başbakanlık Müsteşarı’nın “Cumhuriyetin temel değerlerinin yerini daha Müslüman bir yapıya devretmesi zamanının geldiği”ni söylediği bir köprüden geçiyoruz.

Acaba aynı duaları okuyarak “Koru bizi Ya Rabbim” diye yakarmanın faydası olur mu?

Hoş olmayan bir tesadüf!
Lara Park’ın ikinci ihalesini, Rus-Azeri parası ve Fethullah Hoca’nın duası ile kanatlanıp AKP iktidarında uçan adam kazandı.

3500 dönümlük doğal sit alanına Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince 49 yıllığına sahip oldu.

İptal edilen ilk ihaleyi 10 milyon 550 bin YTL bedelle Limak şirketi kazanmıştı. Rixos otellerinin sahibi Tamince “Çok ucuza gitti” diye ihalesi iptal edilen yere bir kat fazla bedel ödeyecek: 22 milyon 720 bin YTL...

İhalenin şeffaf oluşu ve ilk ihalede önerilen paranın bir kat fazlasına işin bağlanması şüpheci hücumlara karşı kalkan görevi yapacaktır.

Ama iptal edilen bir ihaleyi, Başbakan’ı ailesiyle birlikte otelinde ağırlayan bir iş adamının kazanması, dünyanın her ülkesinde tuhaf karşılanır. Kimse açıktan yolsuzluk suçlaması yöneltemese bile bu en azından nahoş bir tesadüftür.

Tamince buraya Disneyland yapacakmış.

Devletle iş yapan bir adamın çoluk çocuk konuğu olan Başbakan, bu eğlenceli oyun parkının fragmanı oluyor zahir!

DİĞER YENİ YAZILAR