Gazete Vatan Logo

Yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları! 1 Ocak’a özel kısa, resimli, uzun, yeni yılın ilk günü Hoş geldin 2023 mesaj ve sözleri!

2023 yılına merhaba dedik. Yeni yıl, yeni heyecanların, umutların filizlendiği günlerin miladıdır. 2022 yılı geride kalırken yeni hedefler, yeni istekler, umutlarla ‘Hoşgeldin 2023’ demek ve motivasyon yüklenmek ve yüklemek için yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları araştırılıyor.

Yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları! 1 Ocak’a özel kısa, resimli, uzun, yeni yılın ilk günü Hoş geldin 2023 mesaj ve sözleri!

2023 beklentileriyle geldi. Bir yıl daha geride kalırken, yeni yılın ilk günü mesajları ve sözlerini bir araya getirdik. Anneye, babaya, sevgiliye, arkadaşa mesaj göndermek ya da sosyal medya platformları üzerinden mesaj ve söz paylaşmak isteyenler arama motorları aracılığıyla 1 Ocak'a özel yeni yılın ilk günü mesajları ve sözlerini araştırıyor.

Yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2022 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle…

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

2023 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2022 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.

Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim.

2023 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah…

Haberin Devamı

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

2023 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar.

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

Pozitif olmanın negatif sayıldığı bir seneyi daha geride bıraktık. Umarım yeni yılda kelimeler gerçek anlamlarına, biz de birbirimize kavuşuruz. İyi seneler.

Sağlığın, başarının, mutluluğun eksik olmadığı yepyeni bir yıl seni bekliyor! Yeni yılın kutlu olsun!

Ocak sözleri ve mesajları

Dört mevsime sığardı da gülüşün, bana Ocak ayı kadar soğuktu.

Ocağın soğuğunda evleri şömineler değil sıcak yürekler ısıtır.

Ocak nе güzеl aydır… Yеni yılı o gеtirir. Yılın başını o çеkеr. Yеni yılın ilk günü onun sayеsindе tatil olur.

Haberin Devamı

Hеr yıl bir kitaptır. O kitabın kapağı da Ocak ayıdır.

Sana olan sеvgim ocak soğuğundan fazladır.

Evе kapanma ayıdır ocak ayı, zamanı gеldiğindе saklanırsın hеrkеstеn.