Gazete Vatan Logo

Ünlü sanatçı yoğun bakımda!

Nigar Uluerer'in yaşam mücadelesi sürüyor

Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü ses sanatçısı Nigar Uluerer'in hayat mücadelesi devam ediyor.

Ortakent beldesinde yaşayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Nigar Uluerer, 1 Mart 2013'te solunum yetmezliği nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırıldı. Uluerer'in halen yoğun bakımda yattığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Oğuz Şahin, Uluerer'in durumu hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şahin, bugün Uluerer'i uyandıracaklarını belirterek şöyle konuştu: 'Şu an yoğun bakımda, kötüye giden bir durum yok. Hastaneye yatırıldığından daha iyi fakat halen solunum cihazına bağlı. Sanatçımız akciğer yetmezliğine bağlı solunum yetmezliği ile hastanemize geldi. Göğüs hastalıkları doktorlarımız tarafından incelendi. Solunum cihazına bağlı tedavisine devam edildi. Şu an uyandırma aşamasındayız. Uyandırıldıktan sonra hastamız tekrar gözden geçirilecek. İyi olması durumunda hastamızı servise alabileceğiz.'

Uluerer, 10 Şubat 2013'te de Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Solunum cihazlarının dolu olması nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi'nden İzmir Şifa Hastanesi'ne sevk edilen Uluerer, 18 Şubat'ta taburcu olarak evine dönmüştü.

Haberin Devamı