Gazete Vatan Logo

Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölümünde İnci Öğretmen canını tehlikeye atıyor!

Umuda Kelepçe Vurulmaz dün akşam son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın merak edilen yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın 8. bölümünde İnci Öğretmen'in kendini çocuklar için siper ettiği sahne damga vurdu.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölümünde İnci Öğretmen canını tehlikeye atıyor!

Dün akşam Fox'ta ekranlara gelen Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın hemen sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Umuda Kelepçe Vurulmaz'da Fırat Ceren'e ulaşmak için çok uğraşsa da bunu başarabilmesi kolay olmuyor. Heyecanlı sahnelerin yaşanacağı Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe günü Fox'ta olacak.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın son bölümünde Güler görüntüleri polise vermeye gider fakat hiç ummadığı bir şey olur. Gücü eline geçiren Perihan ise bunu sonuna kadar kullanacaktır. Bilmediği ise Asım’ın aslında başına bela olacak en büyük tehlike olduğudur. Ceren’in ailesine yakalanan Fırat ve Ceren için zor zamanlar başlar. Ceren’i okuldan almaya kararlıdır aile ama Onur buna engel olmak ister. Ceren’i tekrar okula getirebilir Onur ama Fırat’ın da Ceren’den uzak durması şarttır. Bunun için bir teklifle gelir Fırat’a... Ceren’i korumak için düşmanının sözüne gelmek üzeredir Fırat fakat son anda vazgeçer. Ancak iş işten geçmiştir... İnci için de çok duygusal anlar yaşanır. Öğrencileri üzerinden kendi geçmişindeki yaraları da sarmaya çalışırken şimdi de onlar için canını bile ortaya atacak duruma gelmiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamları FOX'ta yayınlanıyor.

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ HİKAYESİ

Başka şehirler, başka hayatlar ve farklı suçlar işlemiş lise çağındaki yedi mahkum gencin hayatları, kendilerine sunulan okuma hakkıyla bir anda tamamen değişir. Milletvekili bir baba ve çok zengin bir annenin oğlu olan Onur için başlatılan bir proje sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin de okuma hakkı kazanırlar. Onlar hem mahkum hem de öğrencidir artık. Ve İnci öğretmen… Hapishanede doğmuş, annesinden küçük yaşta ayrılmış, yetimhanelerde büyümüştür. Bütün hayatını suçlu çocukların topluma kazandırılmasına adamış ancak bürokrasinin soğuk esintisi yüzüne çarpmış ve hayata küsmüş idealist bir genç kadın. Bu proje onunda yeniden hayatla barışmasına sebep olacaktır. Her an ortaya çıkmaya hazır sırlar, diğer mahkum gençlerin kolejli gençlerle süren aralıksız sınıf çatışması paralelinde ellerinde olan tek şey ise sadece umutlarıdır. Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı