Gazete Vatan Logo

Türkiye Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi 2020 başvuru aşamaları!

Türkiye Ziraat Bankası bireysel temel ihtiyaç kredisi başvuruları devam ediyor. Ekonomik istikrar kapsamında geliri 5 bin TL altında olan ihtiyaç sahiplerine 6 ay ertelemeli kredisi başvuruları hala araştırılmaya devam ediyor. Vatandaşlar ‘’6 ay ertelemeli 10000 TL kredisi nasıl alınır?’’ ‘’6 ay ödemesiz 10000 TL kredi şartları nelerdir?’’ sorularına yanıt aranıyor. İşte Türkiye Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi 2020 başvuru aşamaları…

Türkiye Ziraat Bankası 10000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi 2020 başvuru aşamaları!

Türkiye Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ kapsamındaki bireysel destek kredisi sağlıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği destek kredisinde ödemeler 6 ay ertelemeli. 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin TL miktarında kredi alabilecek vatandaşlara 36 ay vade imkânı da sunuluyor. Peki, Ziraat Bankası kredisi bireysel temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu Ziraat Bankası’ndan nasıl alınır?

TÜRKİYE ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada teeml bireysel ihtiyaç kredisi başvuruları ilgili detaylar paylaşıldı. İşte o açıklama...

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KİMLER ALABİLİR, ŞARTLARI NELERDİR?

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyoruz.

Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz;

10.000,-TL'ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,

Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ ZİRAAT BANKASI SORGULAMA

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden takip edebiliriniz.

Haberin Devamı

ZİRAAT BANKASI BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİSİ

Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz;

10.000,-TL’ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,

Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında, temel ihtiyaç kredi başvuru sonuçları neticelendirilecek. Kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup, müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebileceklerdir