Gazete Vatan Logo

Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023?

Trendyol uygulaması çöktü, Trendyol açılmıyor, neden? Online alışveriş sitesi Trendyol’a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden giriş yapmaya çalışıyor. Hatanın kaynağı ve çözümünün ne olduğunu merak eden kullanıcılar Trendyol’da sorun mu var, Trendyol neden açılmıyor? Sorularına yanıt arıyor.

Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023?

Trendyol uygulamasına giriş yapmaya çalışan kullanıcılar “Trendyol ile ilgili bir sorun oluştu” hatası ile karşılaşıyor. Trendyol uygulamasına giriş yapılmakta zorlanan vatandaşlar Trendyol’da hata olduğu bildiriliyor. Peki, Trendyol çöktü mü? Trendyol uygulaması açılmıyor, neden?

TRENDYOL ÇÖKTÜ MÜ, TRENDYOL UYGULAMASI NEDEN AÇILMIYOR?

Kullanıcı raporlamaları ve sosyal medyada kullanıcılar Trendyol uygulamasına giriş yaparken hata ile karşılaştıklarını bildirdi.

Hata ekranında “Trendyol ile ilgili bir sorun oluştu” Trendyol bu uygulama bir hata olduğu için kapatıldı uyarısıyla karşılaştı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada " Sistemlerimizde geçici bir sorun yaşamaktayız. İlgili birimlerimiz kısa süre içerisinde sorunu çözecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Hatanın devamınde ise “ Bu uygulamayı, geliştirici bu hata için bir düzeltme sunduktan sonra güncellemeyi deneyin” ifadeleri yer aldı.

Hatanın çözümüne ilişkin Trendyol’dan bir açıklama gelmedi.