Gazete Vatan Logo

Tek tutuklu da serbest!

Tek tutuklu da serbest!

2003 Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili davada, tutuklu sanık Hakan Bayer, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Miss Model of Turkey Yarışması’nda Türkiye Mankenler Kraliçesi seçilen Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili davada, tutuklu sanık Hakan Bayer, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Muğla Baro Başkanı ve tutuklu sanık Hakan Bayer’in avukatı Mustafa İlker Gürkan, Gürkan, müvekkili Bayer’in yaklaşık 18 aydır cezaevinde olduğunu belirterek, “Gelen rapor doğrultusunda ve mahkeme heyetinin ayda bir yaptığı tutukluluk incelemesinde müvekkilim Hakan Bayer, adli kontrol şartı ile tahliye edildi.


Yurt dışı yasağı geldi

Bayer’in yurt dışına çıkması yasak. Her hafta imza atacak” dedi. Davada tutuksuz yargılanan Ahmet Bayer ise , mahkemenin verdiği kararı memnuniyetle karşıladıklarına işaret etti. Bayer, şunları söyledi, “Bu bizim 1,5 senedir çektiğimiz acıları, çektiğimiz üzüntüleri telafi etmiyor. Gencecik bir insan hiçbir suçu olmadan hapis yattı. Bunun vebalini kim ödeyecek? Ben haberi İstanbul’da öğrendim. Cezaevinden bile gidip alamadık, o minibüse binip Milas’a gelmiş. Kardeşi de onu Milas’ta karşıladı.” Aslı Baş, 21 Temmuz 2010’da Yalıkavak beldesinde kaldığı otelin üçüncü katından düşerek yaralanmış, hastanede yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı