Gazete Vatan Logo

Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Survivor 2018 43. bölüm tanıtımı...

Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Sorusunun yanıtını merak ediliyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan taraf hangisi oldu? Survivor'da bu haftaki eleme adayları belirlendi. Son bölümün hemen ardından Survivor 2018 43. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Survivor'da dokunulmazlık kimin oldu? Survivor 2018 43. bölüm tanıtımı...

Survivor'da yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyunları nefes kesti ve bu haftanın eleme adayları açıklandı. Adaya veda edecek kişi hangi takımdan olacak? Son bölümde gerginlik hat safhaya ulaştı, işte bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 43. yeni bölümde yaşanacak tüm gelişmeler...

SURVİVOR 2018 43. BÖLÜM TANITIMI

BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahne oldu. Yeni konseptte ilk kez oynanan dokunulmazlık oyununu geriden gelen Ünlüler takımı 10-8 kazandı. Bu sonuçla bu hafta adaya eleme adayı olacak ilk iki isim Gönüllüler takımından oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da ilk iki eleme adayları belli oldu. Survivor'da konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı 5 oyla Cumali oldu ve Cumali 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Damla Can ise Yağmur'un ismini verdi ve 2. eleme adayı Yağmur oldu. Böylelikle eleme adayları Cumali ve Yağmur oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI HANGİ TAKIM OLDU?

Haberin Devamı

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu nefes kesti. 3. eleme adayının belirlenmesi için oynanan Ünlüler takımı 10-8 kazandı. Bu mücadele sonrası konseyde yapılan oylama sonrası 3. eleme adayı Funda oldu. Bu sonuçla bu hafta adaya veda edecek isim yine Gönüllüler takımından olacak.