Gazete Vatan Logo

Survivor dokunulmazlık kimin oldu? Elenmesi yönünde kimlerin ismi söylendi?

Survivor'da bu akşam dokunulmaz oyunu gerçekleşti. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya mücadele ettiği dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlığı ise Sema Apak aldı. İşte Survivor'dan elenmesi için söylenen isimler...

Survivor dokunulmazlık kimin oldu? Elenmesi yönünde kimlerin ismi söylendi?

Survivor'da bu akşam yine nefesleri tutturacak bir bölüm yaşandı. Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından Sabriye ismi en çok yazılan kişi olarak 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Sema ise Adem Kılıççı'nın ismini söyledi. Peki adaya kim veda edecek? Cevapları Survivor'un Salı gününkü bölümünde olacak.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2017'de dün akşam heyecan dolu bir ödül oyunu gecesi yaşandı. Yarışmanın ilk başlarında iki takımda bir birine denk mücadele sergilerken ilerleyen etaplarda fark açıldı.

Survivor'ın 7. haftasında ünlüler takımı ile gönüllüler takımı terbiyeli çıtır tavuk ve kızarmış patates ödülü için karşı karşıya geldi. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Gönüller takımında ise Gökhan dizindeki ödem nedeniyle tedavi gördüğü için yarışmaya katılamadı.

Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son an'a kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.

İki takımın da gözleri kapalı şekilde mücadele ettiği parkurun galibi gönüllüler takımı oldu. Survivor'da cuma gününün ikinci oyunu ise Bil Bakalım oldu. Serhat ile Fatih'in finale kaldığı yarışmanın kazananı Fatih oldu.

Haberin Devamı

Survivor dokunulmazlık kimin oldu Elenmesi yönünde kimlerin ismi söylendi



SADİN ADAYA VEDA ETTİ!

Gönüllüler takımının Survivor adasına sonradan dahil olan yarışmacısı Sadin Bakır, Survivor 2017'ye geçen hafta veda eden isim oldu. Survivor'daki vedanın ardınan şaşkınlığını gizleyemeyen Sadin, elenmeyi beklemediğini açıkladı ve okuduğu bir şiirle yarışmaya veda etti.

BERNA GERİLİMİ SÜRÜYOR!

Oyun almasına rağmen huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle takım arkadaşlarının sıkça eleştirisine maruz kalan Berna, çoğu zaman kendini tartışmaların içinde buluyor. Takım arkadaşları tarafından en çok eleştirildiği konu ise Berna'dan bahsedilmeyen veya onla ilgili olmayan konularda Berna'nın yanlış anlayıp söze girmesi ve bir şekilde gerginlik çıkarması oluyor.

ÜNLÜLERDE COCONUT AVI!

Ünlüler adasında herkesin kendi yiyeceğini ayırmasını ardından adada tam anlamıyla coconut avı başladı. Herkes kendisine yaklaşık 10 adet coconut toplayınca bu durum tartışmaların çıkmasına sebep oldu. Hatta coconut sayısının 30'u aşması bazı yarışmacıları şaşırttı. Ortak toplandığında kimsenin coconut bulamadığını söyleyen Sema, yiyeceklerin ayrılmasıyla birlikte biranda herkesin coconut'ları bulmaya başladığını imalı sözlerle dile getirdi

SERHAT GERİ DÖNÜYOR!

Serhat Akın geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 3 haftadır oyunlara dahil olamıyor ve bu konuda büyük sıkıntı çekiyordu. Serhat'ın sakatlığının bu hafta biraz düzeldiğini belirterek oynamak istediğiniz dile getirdi ve bu haftaki ödül oyununda sahalara geri dönüyor.

Haberin Devamı