Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de birinciyi açıkladı!

Survivor 2017'de elenen isim belli oldu. Konseyde 4 kişinin eleme potasında olduğu gecede Survivor 2017'ye veda eden Sadin Bakır gönlündeki birinciyi açıkladı. İşte Survivor 2017'de Sadin Bakır'ın elendikten sonra açıklamaları...

Survivor 2017'de birinciyi açıkladı!

Survivor 2017'de Sadin Bakır yarışmaya veda etti. Sabriye, Erdi ve Fatih ile eleme potasında yer alan Sadin Bakır Survivor'a vedasının ardından şiir okudu. Survivor 2017 son konseyde bomba açıklamalarda bulunan Sadin Bakır gönlündeki birinciyide açıkladı...

Survivor 2017'ye veda eden isim belli oldu!

Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 4 isimden biri olan Sadin yarışmaya veda etti.

Elenen ismin son sözleri ne oldu?
Survivor 2017'ye veda eden isim olan Sadin, adaya şiir okuyarak veda etti.
''Akrebin kıskacında yoğurmuş kader
Aldırma böyle gelmiş bu dünya böyle gider''
Şiirini okuyarak kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Nasibimiz böylemiş diye konuştu. Ardından arkadaşları ile vedalaşan Sadin Bakır Survivor'a veda etti.
Şampiyon Gönüllüler takımından çıkacak
Survivor uzun bir maraton. Beni en çok üzen şey ailemden uzak kalmaktı. Survivor'da sonuna kadar mücadele etmek isterdim. Ama nasip buraya kadarmış, kalan arkadaşlarımız mücadeleyi sonuna kadar mücadele etmelerini istiyoru. İnanıyorum ki şampiyon gönüllüler takımında çıkacak.
Benim düşüncem Volkan kardeşimiz Survivor 2017 şampiyonu olacak. Adaya ilk geldiğim günden bu yanan gruplaşma olduğunu hissettim. Karşı grup daha kalabalık olunca, sürekli beni potaya sokmaya çalıştılar. Volkan, Erdi ve Anıl kardeşlerim diğer gruba üstün gelecektir. Tekrarlıyorum şampiyon gönüllüler takımında çıkacak. Döndüğümde eğitimciliğime devam edeceğim.
Acun Ilıcalı'dan o isme uyarı geldi!
Oyun alanında Furkan'la yaşadığı tartışmada uygunsuz sözler sarf eden Adem'e, Acun Ilıcalı'dan uyarı geldi.
SADİN BAKIR KİMDİR?
Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.
2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.
Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Haberin Devamı