Gazete Vatan Logo

Süleyman Özışık kimdir, hastalığı nedir? Süleyman Özışık ne kanseriydi, kaç yaşında ve neden öldü?

Süleyman Özışık öldü mü? diye arama motorlarına yönelen vatandaşlar Özışık’ın neden öldüğünü, hastalığının ne olduğunu da sorguluyor. İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Süleyman Özışık neden öldü, hastalığı nedir, ne kanseriydi? Gazeteci Süleyman Özışık kimdir?

Süleyman Özışık kimdir, hastalığı nedir? Süleyman Özışık ne kanseriydi, kaç yaşında ve neden öldü?

52 yaşında hayatını kaybeden Özışık, en son ağabeyi ile internethaber.com sitesinde çalışmalarına devam ediyordu. Uzun süredir kanserle mücadele eden ve günlerdir hastanede olan gazeteci Süleyman Özışık, gece yarısı hastanede vefat etti. Hadi Özışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kardeşi Süleyman Özışık'ın vefat haberini duyurdu. Özışık paylaşımında, "Innâ lillâhi we innâ ileyhi raciun. Kardeşim Süleyman Özışık'ı kaybettik" dedi. Cem Küçük gece yarısı ölüm haberini duyurdu "Yazması çok zor. Gazeteci arkadaşımız Süleyman Özışık vefat etti. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun." açıklaması yaptı. Peki, Süleyman Özışık kimdir, nereli, kaç yaşında? Süleyman Özışık neden öldü, hastalığı nedir, ne kanseriydi?

Süleyman Özışık kimdir, kaç yaşında, nereli?

1 Mart 1971 Iğdır doğumlu olan Süleymna Özışık gazeteci ve köşe yazarıdır.

Lise eğitimi de dahil olma üzere ilk eğitimini Kars'ta tamamladı. Lisenin ardından İstanbul'a gelip çalışmaya başladı. Ardından askere gitti.

Askerlik görevinin ardından gazetecilikte ilk deneyimi Akşam gazetesinde yaptığı stajla başladı. Akşam gazetesindeki 3 yıllık deneyiminden sonra Milliyet gazetesinde 7 yıl boyunca çalıştı.

Haberin Devamı

Süleyman Özışık, 5 ağustos 2023 tarihinde vefat etmiştir.

Süleyman Özışık neden öldü, hastalığı nedir?

Ünlü gazeteci, uzun bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Hadi Özışık'ın açıklamalarına göre, tedavisi sonucunda yoğun bakımdan taburcu edilen Süleyman Özışık, yaklaşık 15 gün önce tekrar yoğun bakıma alındı ve bugün itibariyle yaşamını yitirdi. Süleyman Özışık’ın Dispne hastalığına yakalandığı belirtiliyor.