Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 10 Mayıs Çarşamba

Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kara Sevda yayın akışında Salı akşamları yer alıyor. Bu hafta 68. Bölümü yayınlanacak olan dizinin, yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Her bölümde olduğu gibi bu bölümde de nefes kesen sahneler olacak gibi. Kara Sevda dizisinin yeni bölümü 9 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 10 Mayıs Çarşamba

Kara Sevda dizisinin 68. Bölüm fragmanları yayınlandı. Yeni bölümde Kemal ve Mercan’ın gereğinden fazla yakın olması Nihan’ın kıskançlık krizine girmesine neden oluyor. Leyla ve Ayhan ise mutlu günlerini geçiriyor. Fakat bu mutluluk ne kadar sürecek?

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Emir, Kemal’i kızdırabilmek için Deniz, Nihan ve Zeynep hakkında konuşur ve bunun üzerine Kemal ona yumruk atar. Bu işin yargıya taşınması ile soruşturma yapılır ve sonucunda da Emir gözaltına alınır. Emir ne zaman çıkacağını öğrenebilmek için “Beni daha ne kadar burada tutacaksınız?” der.

Diğer yandan ise Nihan ve Mercan arasında tuhaf olaylar gelişmektedir. Mercan’ın Kemal’e yakın davranması Nihan’ı kıskançlık krizlerine sokmuştur ve Mercan’ın Kemal’e âşık olduğunu düşünür.

Emir ve Zeynep arası ise hala kötüdür. Emir Zeynep’i karşısına alarak “Abini öldürmek isteyen birisini sevebilir misin?” diye sorar. Zeynep ‘in bu durum sonucunda ne yapacağı ise bilinmemektedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Nihan’ın Kemal için kendini feda etmesi Emir için zor zamanların yaşanmasına neden olmuştur. Emir de sevdiği kadına ne olacağını bilemediği için ateşlerin arasına dalarak Nihan’ı çıkarmaya çalışır ve zor da olsa başarır.

Leyla hastanede ölüm ile savaşmaktadır ve Ayhan ise çok sinirli bir şekilde intikam için neler yapabileceğini düşünür. Ayhan’ın yanlış şeyler yapmasını sadece Kemal önleyebilir.

Emir, Leyla’nın vurulmasını arkasında babasını olduğunu öğrendikten sonra buna çok sinirlenir. Kemal’in doğruları bulabilmek için her şeyi yapabileceğini bildiğinden babasını başka yerlere göndermek ister.

Nihan ve Kemal’in işbirliği Kozcuoğlu Holding’in arkasındaki gizli planların ortaya çıkmasına neden olur ve bu da Emir’i zor durumda bırakacaktır.