Gazete Vatan Logo

SSK Sorgulama İle SGK 4A Hizmet Dökümü Alma

SSK sorgulama yaparak sigorta bilgileriniz kontrol edebilirsiniz. SSK sorgulama hizmeti için tercih edebileceğiniz siteler ve SSK sorgulama işlem detayları haberimizde.

SGK ülkemizde sigorta güvencesi sunan tek devlet kurumu olduğu gibi çalışan tüm vatandaşların sigortalı olarak çalıştırılması zorunluluk haline getirilmiştir. Kişiler böylece hem sigortanın avantajlarından yararlanabilmekte hem de sigorta sonucunda emekli olma şansona sahip olmaktadır. Çalışanların düzenli bir şekilde ödenmesi gereken sigortası için online olarak bilgi alabilmesi mümkündür. SGK tarafından online olarak sunulan hizmetler ile birlikte istediğiniz SSK sorgulama hizmetinden yararlanabilir ve bilgi alabilirsiniz. SSK sorgulama, SGK verileri kullanarak yapıldığı için hem güncel hem de doğru bilgilere SSK sorgulama ile ulaşmanız mümkündür.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK PRİM SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK sorgulama yapmakiçin E SGM hizmet ekranı oluşturulmuş olsa da vatandaşların bir süre portal üzerinden bilgi alabilmesi mümkün değildir. E SGM hizmet ekranında yapılan bakım çalışmaları nedeniyle erişime kapatılmış ve sorgulamalar için sadece E Devlet kapısı kalmıştır. Bu nedenle eğer SSK sorgulama yapmak ve sigorta bilgilerinize erişmek istiyorsanız siz de E Devlet kapısına giriş yapmanız gerekmektedir. Online olarak sunulan hizmetler sayesinde istediğiniz SSK sorgulama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Devlet kapısına giriş yaptığınızda Sosyal Güvenlik Kurumu menüsü altında yapabileceğiniz tüm SSK sorgulama hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SGK Gün Sorgulama

Online olarak seçebileceğiniz ve en çok kullanılan hizmetlerden birisi gün sorgulama hizmetidir. Kişilerin sigortalarında prim ödemelerini takip edebilmesi için gün sorgulama yapmasıgerekmektedir. Gün sorgulama işlemleri içinvatandaşların sigorta hizmet dökümü alması gerekmektedir. AlacağınızSGK hizmet dökümü sayesinde ne kadar gününüzün olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca hangi ay içerisinde ödemenin yapıldığını da öğrenmeniz mümkündür. Böylece sigortanıza yapılan ödemeleri de kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Alacağınız SGK 4A hizmet dökümü sayesinde sadece gün konusuna değil diğer konularda da bilgi alabilmeniz mümkündür. Yayınlanan döküm üzerinden yapacağınız incelemeler sonrasında merak ettiğiniz ya da öğrenmek istediğiniz bilgilereerişimsağlayabilirsiniz. Sizlere en güncel bilgilerin sunulduğu sigorta hizmetleri tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek durumdadır.

Haberin Devamı

E Devlet üzerinden yapacağınız işlemler sonrasında öğrendiğiniz bilgileri kullanarak emeklilik sorgulamalarınızı da yapabilirsiniz. SGK tarafından sunulan hesaplama hizmetlerinde sizden sigorta bilgileriniz istendiği için güncel sigorta bilgilerinize ulaşmanız gerekmektedir. Güncel sigorta bilgileri için ise E Devlet kapısı üzerinden belirtilen şekilde hizmet dökümü almanız gerekir. SGK hizmet dökümü üzerinde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü mevcuttur. Böylece güncel bilgilerinizi kullanarak hizmetlerden yararlanabilir ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

E Devlet üzerinden belirtilen imkanlardan yararlanmak isteyenlerin E Devlet giriş yapması gerekmektedir. Yapacağınız E Devlet girişi sonrasında tüm bilgiler ve kolaylık sizler için sunulmuş olan hizmetler ile online olarak erişiminizde olacaktır.

Haberin Devamı