Gazete Vatan Logo

SSK Hizmet Sorgulama Ve SSK Tescil Kaydı Bilgisi

Online olarak SSK hizmet sorgulama ve SSK 4A tescil kaydı için E SGM giriş işlemlerini yapmanız gerekmektedir. E SGM sorgulama ekranı üzerinden SSK hizmet sorgulama ve gün dökümü işlemlerini yapabilirsiniz. Detaylar haberimizde.

Ülkemizde tüm vatandaşlarımız zorunlu olarak sigortalı oldukları için SGK’nın iş yükü oldukça fazladır. Bu bakımdan SGK üzerindeki iş oldukça yoğun olduğu için online hizmetler soruları ve vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu'na gelmeden de bilgi alabilmesi sağlamıştır. Bu bakımdan internet üzerinde oluşturulan E SGM portalı üzerinden sigorta bilgilerini sorgulayabilir, son durumları görerek sigorta takip işlemleri yapabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E SGM portalına giriş yaparken kimlik bilgilerinin sisteme girilmesi yeterli olacaktır. E SGM girişi sonrasında açılan yeni sayfada bulunan menü üzerinden gerekli seçimleri yapmanız ile birlikte tescil kaydı ve 4Ahizmet dökümü alabilirsiniz. Sosyal güvenlik kurumu tarafından tamamen ücretsiz olarak sağlanan SSK hizmet sorgulama sayesinde kuruma gitmeye gerek kalmayacak hem de bilgilerimizi istediğimiz zaman takip edebileceksiniz.

SGK tescil kaydı sorgulamak isteyenlerin ilk olarak E SGM portalına giriş yapması gerekmektedir. Ardından tescil bölümüne tıklayarak4A seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır. Sorgulama sonrasında açılacak olan yeni pencereden sigorta tescil kaydınızı sorgulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

SGK hizmet dökümü almak isteyenlerin ise yine portala giriş yapması gerekmektedir. Portala giriş yaptıktan sonra ise açılan menüden hizmet bölümünü sonra 4A seçeneğini seçmesi gerekmektedir. Yapacağınız bu seçim ile birlikte SSK hizmet dökümü sistem tarafından otomatik olarak yayınlanacaktır. Bu döküm üzerinde inceleme yaparak sigortanız hakkında detaylı bir şekilde bilgi almanız mümkündür.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda E SGM giriş yaparak hizmet dökümü alma,SGKtescil kaydı sorgulama işlemlerinizi sizde haberde belirtilen adımları takip ederek online portal üzerinden kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu ücretsiz imkandan yararlanmak için internet bağlantınızın olması yeterli olacaktır.