Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SSK Sorgulama

SSK gün sorgulama yapmak isteyenler online olarak sunulan SSK prim borç ve SGK gün sorgulama hizmetinden yararlanabilir. SSK hizmet dökümü, prim gün sorgulama ve SGK sorgulama hizmet detayları haberimizde.

SGK tarafından online olarak sunulmuş olan hizmetlerin en önemli sebebi, vatandaşların istedikleri zaman sigorta ve SGK bilgilerine ulaşmasıdır. Bu bakımdan sizler de ihtiyaç duyduğunuz anlarda sunulmuş olan online hizmetlerden yardım alabilir ve SSK gün sorgulama başta olmak üzere tüm konulardaki ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Sizler için sunulmuş olan hizmetler uzun yıllardan beri E SGM hizmet ekranı üzerinden sunulmuş olmasına rağmen sistemin bakma alınması nedeniyle şu anda kullanılabilir durumda değildir. Bu nedenle de SSK gün sorgulama gibi işlemlerinizi yapabileceğiniz tek resmi kaynak e devlet kapısıdır. E devlet kapısı üzerinden kolayca SSK gün sorgulama yapılabilmektedir.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

SSK Gün Sorgulama

E devlet kapısı üzerinden sunulan hizmet dökümü bağlantılarını kullanarak SSK gün sorgulama yapabilirsiniz. İlgili döküm üzerinde gün bilgisi de yer aldığı için ayrı olarak SSK gün sorgulama yapmadan direk hizmetdökümünüz üzerinden bilgi sağlayabilirsiniz. SSK gün sorgulama bu bakımdan oldukça kısa süre içerisinde yapılarak bilgi alınabilmektedir.

Haberin Devamı

SSK Sorgulama

SSK sorgulama hizmetleri ile birlikte gün başta olmak üzere kişilerin tüm sigortası için bilgi alması mümkündür. Bu sayede kurulara hiçbir şekilde gitmenize gerek yoktur. Önceki dönmelerde vatandaşların kurumlar üzerinden ya da online olsa da kısıtlı bir şekilde ulaşabildiği sigorta bilgileri, SSK sorgulama ile birlikte çok daha kolay bir hal almıştır.

Sigorta başlangıç tarihi, SSK işe giriş ve çıkış tarihleri gibi tüm detaylar, online hizmetler sayesinde vatandaşların kullanımına sunulmuştur. Üstelik SGK tarafından ne zaman emekli olurum ya da emekli maaşı hesaplama gibi hizmetlerdenyararlanırken gerekli olan sigorta ve prim bilgileri için de SSK sorgulama yapılaması gerekebilmektedir. Tüm bu durumlar için sizler de haberde belirtildiği gibi SSK sorgulama yapabilirsiniz. Edevlet sayesinde SGK’nın hizmetleri sadece e devlet kapısı ile ulaşılabilir durumadır. Bu nedenle E SGM hizmet ekranı tekrar açılana kadar e devlet kapısı girişi yaparak SGK menüsü altında bulunan hizmetler arasından seçim yapmanız gerekir. Bunun yanında e devlet girişiyaptıktan sonra sadece SGK için değil, diğer e devlet hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm hizmetler ücretsiz olarak sunulduğu gibi kişilerin e devlet kapısı için üyelik oluşturmasıgerekmektedir. Üyelik oluşturmak için ise tek gerekli olan T.C. vatandaşı olmak ile birlikte PTT üzerinden e devlet kapısı şifresininalınmasıdır. Bu şartları sağladıktan sonra siz de e devlet kapısı için üyeliğinizi oluşturabilir ve üyelik ile birlikte siteden yararlanabilirsiniz.