Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur hizmet dökümü belgesini internetten alabilirsiniz!

Türkiye’de vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) e-hizmetleri ile internetten SSK Bağkur sorgulama işlemlerini yapabilmeleri mümkün hale geldi. Özellikle Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükelleflerinin sadece dakikalar içerisinde online SSK Bağkur sorgulama yapabilmeleri mümkün oluyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri 7 gün 24 saat e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.

SSK Bağ-Kur hizmet dökümü belgesini internetten alabilirsiniz!

Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde artık insanların yaşamlarının her alanında son derece etkili çözümler sunmakta olan modern yüzyıl teknolojilerinin ve internetin kamusal alanda da aktif şekilde kullanılması online işlem fırsatlarının bu alanda da etkin olarak kullanılabilmesine yardımcı oluyor. Özellikle de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından internet teknolojilerinin son yıllarda son derece etkin ve yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanması ile birlikte artık vatandaşlar, sadece birkaç dakika içerisinde en güncel sigortalılık durumu bilgilerine online SSK Bağkur sorgulama işlemi ile ulaşabilme şansına sahip olabiliyor. Türkiye’de milyonlarca mükellef ve emekli gibi Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri de internet üzerinde yer alan e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte sigortalılıklarına ilişkin olarak en güncel bilgilere internet kolaylığında ulaşabilme şansına sahip olabiliyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

21.yüzyıl dünyasında artık yaşamın her alanında son derece önemli etkin bir şekilde insanların yaşamlarının her alanında kendisine yer edinmekte olan internet teknolojilerinin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bu şekilde son derece etkin şekilde kullanılıyor olması SSK Bağkur sorgulama işlemlerinin elektronik ortam kolaylığında gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor. Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde modernizasyon çalışmaları çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından elektronik platform üzerinde oluşturulmuş olan ve tüm sigorta mükelleflerine ve emeklilerine yönelik olarak hizmet veren e-SGK ağı uygulamaları 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. Bu durumda günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde milyonlarca Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefinin online SSK Bağkur sorgulama işlemini mesai saati sonu, hafta sonu tatili veya resmi tatil gibi kurumun çalışmaması gibi bir durum ile karşı karşıya kalmadan gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’de SSK ve Bağkur mükelleflerinin ihtiyaç duydukları veya istedikleri her an son derece pratik bir şekilde 4A ve 4B hizmet dökümü bilgilerini internet üzerinden alabilme şansına sahip olabilmesini sağlayan online SSK Bağkur sorgulama işlemleri ile birlikte sigortalılık durumunun en güncel bilgilerine ulaşılabiliyor. Bu durum günümüzde hem SSK mükelleflerinin hem de Bağkur mükelleflerinin güncel sigortalılık durumu bilgilerine ilişkin olarak merak ettiği tüm bilgileri internete erişim sağlayabildiği her yerden öğrenebilme şansına sahip olabilme fırsatı veriyor. Çünkü günümüzün 21.yüzyıl modern yüzyıl teknolojileri sayesinde artık vatandaşlar yaşamlarının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu çerçevede de internet erişiminin söz konusu olduğu her yerde SSK ve Bağkur mükellefleri tarafından online SSK Bağkur sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor.

Haberin Devamı

Günümüzde SSK ve Bağkur mükellefleri internette online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor. Ancak e-Devlet Kapısı üzerinde tüm e-SGK ağı işlemlerinde olduğu gibi online SSK Bağkur sorgulama işlemlerinde de öncelikli olarak kimlik doğrulaması yapması gerekiyor. Bu çerçevede de e-Devlet ‘sisteme giriş’ penceresi altında ‘e-Devlet şifresi’, ‘mobil imza’, ‘e-imza’, ‘T.C. kimlik kartı’ ve ‘e-Devlet şifresi’ bilgileri ile kimlik doğrulama yapmaları gerekiyor.