Gazete Vatan Logo

‘Sevgilim görevine aşıktı’

Ankara Gölbaşı’ndaki Polis Özel Harekat Merkezi’ne yapılan bombalı saldırıda şehit olan komiser yardımcısı Cennet Yiğit’in ölümünün üzerinden 7 ay geçti

‘Sevgilim görevine aşıktı’

Şehidin sözlüsü Ali Bilgin kaybettiği hayat arkadaşı için sosyal medyadan duygu yüklü bir mesaj paylaştı. Paylaşımında Sevgililer Günü’nü kutlayan Bilgin, “Bizim aşkımız bitmeyecek. Burası yalan dünya, gerçek dünyada kavuşmak üzere sevdiğim” ifadelerini kullandı.

‘Bizi ayıramazlar’

Şehit Cennet Yiğit’le Ali Bilgin 2012 yılında Gazi Üniversitesi’nde eğitim aldıkları sırada tanıştı. Çift 4 yıllık birlikteliğin ardından sözlendi. 16 Temmuz 2016 günü nişanlanma kararı alan çift aksilikten dolayı nişanı 20 Ağustos’a ertelemişti. 15 Temmuz gecesi düzenlenen hain saldırının sabahında 2017 Temmuz ayında düğünü yapmaya karar verdiklerini söyleyen Bilgin şunları ifade etti: “Olay günü Cennet izinliydi. Telefonla arayıp göreve çağırıldı. Görevine aşıktı. Çağırılınca yanımdan koşarak merkeze gitti. Sonra acı haberi aldık. 4 yıl boyunca bir kez bile birbirimizi kırmadık. Bu dünyada kavuşmak nasip olmadı. O beni bekliyor. Ben de Cennet’ime kavuşacağım günü bekliyorum.” Bilgin sosyal medyada şehit sözlüsü için paylaştığı mesajda şunları yazdı: “Sevgililer günümüz kutlu olsun. Seninle geçirdiğim her gün çok güzel, çok özeldi. Aşkımız bitmeyecek, Allah ömür verdiği sürece devam edecek. Şunu bilsinler ki bizi ayırmadılar, ayıramazlar. Bu dünya yalan, gerçek dünyada görüşmek üzere sevdiğim. Allah şehadetini kabul eylesin. Kalbim seninle her zaman. Seni çok seviyorum.”

Haberin Devamı

Yüzükleri hazırdı...

İzinli olduğu 15 Temmuz gecesi acilen göreve çağırılan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit, o gece hayatını kaybetmeseydi, 16 Temmuz’da sözlüsü Ali Bilgin ile nişanlanacaktı. Aksilikler nedeniyle nişanı Ağustos’a erteleyen çiftin nişan yüzükleri de hazırdı.