Gazete Vatan Logo

Sema Çelebi’ye şok!

Temizliğe gelen kadın evini soyudu

İş kadını Sema Çelebi’nin Beşiktaş’ta bulunan evine gelen Moldova uyruklu temizlikçi kadın içerde bulunan 200 bin TL’lik ziynet eşyasını alarak kaçtı

Ünlü iş kadını Sema Çelebi’nin Beşiktaş’taki evinde geçtiğimiz pazar günü ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Çelebi’nin evine temizlik için gelen Moldova uyruklu Diana C., 200 bin TL’lik ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Evindeki eşyalarının çalındığını fark eden Çelebi’nin şikayeti üzerine çalışma başlatan polis Diana C.’yi evinde yakaladı. Evde yapılan aramada çalınan ziynet eşyalarının tümü de bulundu.

Eşyalarını almak için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Sema Çelebi, şunları anlattı: “Daha önce yanımda çalışıp ayrılmıştı. Ben Bodrum’dayken aradı. Paraya ihtiyacı olduğunu ve çalışmak istediğini söyledi. Daha önce yanımda çalışmıştı. Bu yüzden teklifi kabul ettim. İstanbul’a gelince onu arayacağımı söyledim. Dönünce onu aradım. Yanımda cumartesi günü çalışmaya başladı. Pazar günü bir işim olduğu için onu evde bırakıp çıktım. Geri döndüğümde kapı kilitliydi, onu cepten aradım ulaşamadım. Bir çilingir yardımıyla kapıyı açtırdığımda ziynet eşyalarının çalındığını gördüm.” Diana C. ise parayı ihtiyacı olduğu için hırsızlık yaptığını söyledi. Şüpheli ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Haberin Devamı