Gazete Vatan Logo

Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı?

Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Kar yağışları etkisini devam ettiriyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a ve Anadolu'dan İstanbul'a araçla girişler bugün saat 13.00’e kadar yasaktı. Özel araçla dışarı çıkma yasağı sona erince, erince vatandaşlar Osmangazi Köprüsü’nün açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar? Osmangazi Köprüsü’nden İstanbul’a giriş var mı?

Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı?

Osmangazi Köprüsü açık olup olmadığı, Osmangazi Köprüsü'nden İstanbul'a giriş yasağının bulunup bulmadığı sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları Marmara Bölgesi'nde hayatı felç etti. Kar yağışlarının etkisiyle bazı yollar trafiğe kapandı. Trakya'dan İstanbul'a ve Anadolu'dan İstanbul'a araçla girişlerin yasaklandığı açıklandı. Peki, Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü'nden İstanbul'a giriş var mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ AÇIK MI, KAPALI MI?

Yalova Valiliğinden yoğun kar yağışları nedeniyle trafik durumu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, "Bölgemizde ve İstanbul'da devam eden kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, Osmangazi Köprüsü'nden İstanbul istikametine gidişler sadece kış lastiği olan binek araçlara açık olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesi kullanıldı.

Osmangazi Köprüsü'nün yoğun kar yağışları nedeniyle kapalı olmadığı ve çalışmaya devam ettiği belirtilen açıklamada kış lastiği uygulamasına takılanların geçişine izin verilmeyeceği belirtildi. 

Haberin Devamı

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

1 Ocak 2022 itibariyle Osmangazi Köprüsü'nden geçişlere yapılan zamla otomobil için alınan ücret 147.5 TL'den 184.5 TL'ye yükseldi.