Gazete Vatan Logo

Ölen anneler için Anneler Günü sözleri ve mesajları!

Anneler Günü, pek çok kişi için buruk geçiyor. Annesini kaybedenler için bugün acı verici olsa da anne özlemi ile ilgili yürekten söylenen sözler, dile gelen duygular paylaşılıyor. Annenizin kaybıyla yüzleşip vefatını bilerek arkadaşlarınızın, aile üyelerinizin ve hatta yabancıların Anneler Günü'nü kutlamasını izlemek zor olabilir. Anneler Günü gibi bir günde, onun yanınızda olmadığı için ağlayıp üzülmeniz anlaşılabilir, ama aynı zamanda kendinize en büyük armağanının kaldığını ve bu hediyenin siz olduğunu hatırlatmaya çalışın. Bu özel gün annenizi anmak ve onurlandırmak için büyük bir fırsat... Yüreğinizden gelen dile getirilmemiş en özel duyguları paylaşmak, ölen annelerimizi hatırlamak için hislerinize tercüman olacak en güzel alıntı ve sözleri sizin için derledik. İşte ölen anneleri hatırlamak için en özel Anneler Günü mesajları!

Ölen anneler için Anneler Günü sözleri ve mesajları!

Bir annenin sevgisi bizi inanılmaz bir şekilde etkiler, her zaman rehberlik eder ve korur ve onlar gittikten çok sonra bile hissedilebilir. Anneler Günü çoğu kişi için bir kutlama gününden ziyade geçmişi yad edeceğiniz anlamlı bir güne dönüşebilir. Anneniz artık fiziksel anlamda sizinle olmasa da, sevgisi sonsuza kadar içinizde yaşayacak. Birlikte paylaştığınız güzel anıları hislerinize tercüman olacak sözler ile anmak, en özel anlarınıza dair fotoğraflarınızı paylaşmak bir kişinin yalnızca annesiyle sahip olabileceği kırılmaz bağını gösteren en önemli gösterge. Bu özel gün annenizi anmak ve onurlandırmak için büyük bir fırsat... Yüreğinizden gelen dile getirilmemiş en özel duyguları paylaşmak, ölen annelerimizi hatırlamak için hislerinize anlatacak en güzel alıntı ve sözleri sizin için derledik. İşte ölen anneleri hatırlatacak en özel Anneler Günü mesajları!

ÖLEN ANNELER İÇİN EN ANLAMLI SÖZLER

Dünya yıldan yıla değişiyor, hayatlarımız günden güne değişiyor, ama sizin sevginiz ve hatıranız asla yok olmayacak.

Haberin Devamı

Keder okyanus gibidir, alçalan ve akan dalgalar halinde gelir. Bazen bu su sakindir ve bazen çok kuvvetlidir. Tek yapabileceğimiz yüzmeyi öğrenmek.

Sevdiklerimiz ve kaybettiklerimiz her zaman kalbimizle sonsuzluğa bağlanır.

Her zaman keder içinde dolaşmazsınız, ancak keder hala oradadır ve her zaman olacaktır.

Annem huzur, mutluluk ve varlık... Kalbimde hiç bitmeyen bir şarkıdır. Bazen kelimeleri unutabilirim ama melodiyi hep hatırlıyorum.

Anne, her zaman benim düşüncelerimdesin. Seni seviyorum.

Sevilenler ölmez, çünkü anne sevgisi ölümsüzlüktür.

Bizim için vedalaşmak yok. Nerede olursan ol, her zaman kalbimde olacaksın.

Seni her düşündüğümde bir çiçeğim olsaydı ... sonsuza dek kendi bahçemde yürüyebilirdim.

Annem, hiç kimse beni senin gibi sevmedi. Sensiz çok yalnız hissediyorum Ruhun huzur içinde yatsın.

Hangi yaşta olursa olsun ... Sana her zaman ihtiyacım olacak anne.

Anne, bize güzel anılar bıraktın, sevgin hala bizim rehberimiz, seni göremesek de, sen hep yanımızdasın.

Haberin Devamı

Anne, buradayken seni daha çok sevdiğimi söylemediğim için pişmanım.

Ne kadar zaman geçerse geçsin, yokluğun bana hala acı veriyor. Seni özlüyorum, anne.

Sensiz ev çok boş geliyor. Neden bu kadar erken gittin anne. Seni özledim.

Aralarındaki mesafe ne olursa olsun hiçbir kız ve anne ayrı yaşamamalı.

Bir annenin sevgisi daima çocuklarının yanındadır. Bir anneyi kaybetmek, bir kalbin bilebileceği en derin üzüntülerden biridir. Ama iyiliği, sevecenliği ve bilgeliği, her zaman seninle olacak bir aşk ve sevgi annemizin mirası gibi yaşıyor. Bu sevgi hepimizi kuşatsın ve huzur versin.

Anneler çocuklarının elini bir süre tutar, ama kalpleri sonsuza kadar.

Hayatta seni çok sevdik, ölümünde de seni hala seviyoruz. Kalplerimizde yer tutuyorsun, hiç kimse dolduramayacak.

Öldüğünde hiç durmadan ağladım ama söz veriyorum, yaşarken bana verdiğin gülümsemelerinin gözyaşlarımı gölgelemesine izin vermeyeceğim.

Yukarıdan dinlediğini biliyorum. Sevginden daha değer verdiğim hiçbir şey yok. Nerede olursam olayım veya ne yaparsam yapayım, anılarınız beni her zaman gülümsetecek.

Haberin Devamı

Benimle olmasan da sen her zaman benim kahraman annemsin! Seni çok özledim!

Dünya yıldan yıla değişiyor, hayatlarımız günden güne değişiyor ama sizin sevginiz ve hatıranız asla yok olmayacak.

Senin yerini kimse alamaz anne! Babam için harika bir eş, benim için şefkatli bir anne ve çocuklarım için tüm zamanların en büyük büyükannesiydin. Hepimiz seni seviyoruz ve çok özlüyoruz!

Bir annenin sarılması, gittikten sonra devam eder.

Anneler gerçekten ölmezler, sadece evi gökyüzünde tutarlar, Gündüzleri parlatırlar ve geceleri parlayan yıldızları aydınlatırlar, ay ışıklarını parlak tutarlar ve yukarıdaki cennet evinde sevdiklerini ağırlamak için beklerler.

Ölümünden sonra seni özlemediğim, sevdiğim ve seni düşündüğüm tek bir gün yok anne! Aklım hala seninle konuşuyor canım. Seni özledim!

Zamanın kumu senin için sahip olduğum sevgiyi asla temizlemeyecek. Tatlı anın sonsuza kadar kalbimde kalacak.

Şimdi neden bana her zaman güçlü olmamı söylediğini anlıyorum. Bir gün kaybına katlanmak için güce ihtiyacım olacağını biliyordun.

Haberin Devamı

Sevdiklerimiz gitmiyor, her gün yanımızda yürüyorlar. Görülmemiş, duyulmamış ama her zaman yakın, hala sevilen, hala özlenen ve çok değer verilen.

Tek yapabildiğim onu ??sevmek ve dünyayı sevmek, cesaretle, ruhla ve neşeyle yaşayarak onu taklit etmek.