Gazete Vatan Logo

No: 309'un 24. bölümünde mutlu son mu olacak?

Çarşamba günlerinin komedi tufanı No: 309'un 24. bölüm fragmanları yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Onur ve Lale evleniyor. Bu kez düğünü bozan bir şey olacak mı yoksa mutlu sona kavuşacaklar mı? Hepsi No: 309'un bu akşamki bölümünde olacak.

No: 309'un 24. bölümünde mutlu son mu olacak?

Fox'un sevilen dizisi No: 309'un 24. bölümü için 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Onur ve Lale arasındaki romantik anlar dikkat çekiyor. İkili evlenecekleri için çok mutlu, peki bundan sonra gelişmeler neler olacak? Hepsi bu akşam No: 309'da...

Başrollerinde Furkan Palalı, Demet Özdemir, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol, Cihan Ercan gibi isimlerin yer aldığı No: 309 24. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. No: 309 24. yeni bölüm fragmanı ile 30 Kasım Çarşamba saat 20:00'da ekrana geliyor.

NO: 309 24. BÖLÜM FRAGMANI


NO: 309 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI


NO: 309 24. BÖLÜM ÖZETİ

Düğüne sayılı günler kala Songül’e gelen isimsiz mektup sözleşme konusunu gündeme getirirken ortalığın karışmasına sebep olur. Onur ve Lale ortalığı sakin tutmaya çalışırken yeni kararlar almak ve bazı seçimler yapmak zorunda kalırlar.. Tüm zorluklara rağmen Onur ve Lale için beklenen an nihayet gelir.. Onur ve Lale bu sefer evlenebilecek midir?

NO: 309 23. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

No: 309 son bölümünde Lale’nin rahatsızlığı herkesi hastanede bir araya getirir. Yaşadıkları duygusallık ile Yıldız ve Songül barışır. Ayrı numarası yapan Onur ve Lale’yi de barıştırırlar. Onur ve Lale yaşayacakları eve anneleriyle birlikte gelip onların da fikirlerini alır. Onur’un doğum günü yaklaşmıştır. Lale ona özel bir gece hazırlar. Lale’nin hazırladığı sürprizlerden etkilenen Onur çok mutlu olmuştur. Bu özel gece ikisini daha da yakınlaştırır. Nikah için gün sayan Onur ve Lale’nin heyecanı gittikçe artmaktadır.