Gazete Vatan Logo

No: 309 21. bölüm fragmanında Onur ve Lale arasında romantik anlar!

No: 309 21. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309'un yeni bölümünde Onur ve Lale arasındaki aşk git gide büyüyor. Pelinsu bu durumun karşısında ne yapacak? Komedi tufanı No: 309 bu akşam Fox'ta...

No: 309 21. bölüm fragmanında Onur ve Lale arasında romantik anlar!

No: 309 dizisinin 21. bölümünde Songül Haluk ile ayrıldıklarını söylüyor. Lale ve Onur'un ayrı eve taşınma isteği karşısında Yıldız yeni planlar kuruyor. No: 309'da Yıldız Pelinsu'ya Onur ve Lale'nin nikahı ertelediğini söylüyor. İkilinin yeni planı ne olacak? Hepsi bu akşam No: 309'un yeni bölümünde...

Gold Film imzalı dizi No: 309 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Genç oyuncuların yanı sıra usta oyuncularla da oldukça geniş ve güçlü bir kadro oluşturulmuş. No 309 yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Demet Özdemir, Nurşim Demir, ve Gökçe Özyol'in paylaştığı No: 309 21. yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

NO: 309 21. BÖLÜM ÖZETİ

Haluk’un Onur ve Lale’nin ilişkisini sorgulaması yeni kararlar alınmasına sebep olur. Evlendiklerinde ayrı eve çıkacaklardır. Bu karar Yıldız dışında tüm aileyi mutlu eder. Yıldız buna engel olmak için planlar içine girerken Onur ve Lale yeni ev heyecanını yaşarlar. Bu arada doktor Onur ,Onur’la konuşmak için şirkete gelir.

NO: 309 21. BÖLÜM FRAGMANI



NO 309 DİZİ KONUSU

Ailelerinin zoruyla evlendirilen 2 gencin daha sonrasında bir birlerine sırılsıklam aşık olması üzerine kurulu hikayemiz menfaat ve çıkar düşkünü ailelerin gölgesinde filizlenecek bir aşk masalı olacak. Furkan Palalı Onur karakterini canlandıracak, Demet Özdemir ise Lale karakteri ile karşımıza çıkacak. Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme çabasında olan annesini üzmemek için, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, Dr Onur değil başka birisidir. Bu yanlış buluşma garip olaylara yol açıyor.

Haberin Devamı