Gazete Vatan Logo

No: 309 18. bölüm fragmanında Lale çalışmaya başlıyor!

Severek izlenen romantik komedi dizilerinden No: 309 18. bölümüyle ekranlarda olacak. No: 309'un yeni bölümünde Lale Onur'un şirketinde çalışmaya karar verir. No: 309 heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam FOX'ta...

No: 309 18. bölüm fragmanında Lale çalışmaya başlıyor!

No: 309 dizisinin 18. bölümünde Lale'nin Onur'u Pelinsu'ya kaptırmaya hiç niyeti yoktur. Lale Onur'un şirketinde çalışmaya başlar, bu durum Pelinsu'yu rahatsız eder. No: 309'da Onur, Lale ve Pelinsu arasındaki üçgen nasıl olacak? Tüm merak edilenlerin cevabı bu akşam No: 309'da.

FOX TV'nin yaz sezonuna damga vuran dizisi No: 309 bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 18. bölüm fragmanı yayınlanan No: 309 dizisinde Lale, Pelinsu ve Onur üçgeninde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başrollerini Demet özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol ve Chan Ercan'ın yer aldığı No: 309 18. yeni bölümü bu hafta Çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX'ta ekrana gelecek.

NO: 309 18. BÖLÜM FRAGMANI

O: 309 18. BÖLÜM ÖZETİ
Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.
NO: 309 SON BÖLÜMÜNDE, LALE OYUNU ANLADI
Pelinsu’nun oyun oynadığının farkına varan Lale, Onur’u kazanmak için plan hazırlıyor. Pelinsu ile Onur’un yemek yediği mekana çok şık bir kıyafetle giden Lale, Onur’u dudaktan öperek karşı atağa geçiyor. Pelinsu ise şoke oluyor.
NO: 309 KONUSU
Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider.
Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar.

Haberin Devamı