Gazete Vatan Logo

MHP önünde kavga çıktı!

MHP Genel Merkezi'nin karşısında bulunan pazar yerinde gece yarısı Otomobil içinde oturan iki polis memuru ile partililer arasında kavga çıktı. Kavganın, parti binasından çıkan bir kişinin, olay anında görevde olmayan polislere "Bu saatte burada oturamazsınız, gidin" demesi üzerine çıktığı öğrenildi. Kavga, olay yerine gelen polisler ve bazı partililer tarafından yatıştırılırken, taraflar birbirinden karşılıklı şikayetçi oldu.

Milliyet'in aldığı bilgilere göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis, mesai bitiminin ardından Balgat'taki MHP Genel Merkezi'nin yakınında bulunan evlerine doğru araçlarıyla hareket etti. Polisler daha sonra MHP Genel Merkezi'nin hemen karşısında bulunan pazar alanında otomobillerini park ederek burada beklemeye başladı.

İki polisin burada otomobil içinde muhabbet ettikleri sırada, parti binasından çıkan bir kişi yanlarına yaklaştı. Araç içindekilere, kim olduklarını ve neden beklediklerini soran kişi, "polisiz, muhabbet ediyoruz" yanıtını aldı. Parti binasından çıkan kişinin daha sonra polislere, "Bu saatte burada oturamazsınız, gidin" dedi.

Haberin Devamı

Polislerden olumsuz yanıt alan kişi ile polisler arasında kavga çıktı. Çıkan arbedeye parti binasından çıkan bazı kişilerin de karıştığı öne sürüldü. Yaşanan kavga üzerine parti önüne polis ekipleri de geldi. Kavga, bazı partililer ve polislerin araya girmesiyle büyümeden yatıştırılırken, iki taraf karakola giderek şikayetçi oldu. (MİLLİYET)