Gazete Vatan Logo

‘Korkmaz Yiğit’in babama 7.5 milyon YTL borcu var’

Cevher Özden’in küçük oğlu Bozkurt Özden, Korkmaz Yiğit’in babasına 7 milyon 584 bin YTL borcu olduğunu iddia ederek bu alacağı gösteren senedi bugün savcılığa teslim edeceğini söyledi

BANKER Kastelli’nin en küçük oğlu Bozkurt Özden dün Star TV’de Uğur Dündar’a konuk oldu. Bozkurt Özden babasının Korkmaz Yiğit’ten 7.5 milyon YTL alacağı olduğunu iddia ederek “Babamın 3-4 milyon YTL borcu var. Alacaklılar Kormaz Yiğit’ten paralarını hukuki yollardan tahsil etsin” dedi. Babası ile intihar etmesinden bir gün önce konuştuğunu belirten Bozkurt Özden şunları söyledi:

“Bu olaydan bir gün evvel babam bana bir makbuz teslim etti. Senette aynen ’Borçlusu Korkmaz Yiğit olan, 01.01.2008 vadeli 7 milyon 584 bin 500 YTL bedelli, 01.12.2001 tanzim tarihli tahsil edilmek üzere Cevher Özden’-den teslim alındı’ diye yazıyor. Bu borcun uzun süreden beri farkındayım.

Babama ’Bu adamdan (Korkmaz Yiğit) devlet para alamıyor, sen nasıl alacaksın?’ dedim. 45 dakika konuştu...

’Benim Korkut’a sahip çık, seni çok seviyorum oğlum’ dedi.

’Ne oldu baba’ dedim.

’Yok bir şey oğlum. Bir şey olursa gerekeni sen yapacaksın’ dedi.

Babam bu senedin hala tahsil edilebileceğini düşünen kişiydi. Bu senedi ben tahsil etmeyeceğim. Alacaklı olanlar gitsin, nerede olduğu belli paranın. Bu senetle birlikte babamın kimlerle ilişkide olduğunu belirten, yaptğı görüşmelerin kayıtlarının yer aldığı hard diski savcılığa teslim edeceğim.”

2 kadınla ilişkisi vardı

Savcılığa vereceği hard diskte çok ciddi kayıtlar olduğunu söyleyen Bozkurt Özden “Babamın yaptığı çeşitli görüşmeler tek tek kayıtlı. Kayıtlardaki bu insanlar ’Böyle demedim, bunu yapmadım’ diyen insanlar. Dinlediğimiz iki kasette anneme ’Koynundaki yılan’ diyor kadın. Babamın dostu diye. Babamın son dönemde 2 kadınla gönül ilişkisi vardı. Ben onlara ’kadın ..., kadın virgül’ diyorum. Zaten ikisi de biliniyor, isimleri gündemde. Kendilerine sorsanız baba-kız ilişkileri falan. ‘Ensest ilişkiler’ diye adlandırıyorum ben bunu” dedi.

Haberin Devamı